Problema parcare rulota in Ploiesti

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Re: Problema parcare rulota in Ploiesti

Mesaj de Silviu Ghete »

Exista parcari, intr-adevar. Cu taxa (parca 2 lei/ora). Dar, am siguranta ca nu-mi sparge nimeni rulota?
Raspund tot eu: nu, administratorul parcarii nu are nici o responsabilitate in acest sens.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Silviu Ghete scrie:Actiuni intreprinse azi:
-Am sunat la nr. de telefon de pe somatie si am explicat unui nene de la ridicari auto ca nu sunt in tara si nu pot misca rulota. Omul a inteles si am stabilit de comun acord un alt termen. Sper sa mai gasesc rulota cand ma intorc.
-Am intrebat, in treacat, unde as putea parca rulota. Mi-a spus ca po pot lasa unde vreau, dar nu pe domeniul public.
-Prin mijloace specifice (as putea spune), am aflat ca aceasta somatie este rezultatul unei reclamatii a unui vecin. Probabil se plictisesc oamenii. Sau asta o fi multumirea ca le-am dat acordul sa se lege la conducta mea de gaze gratis. Cateodata, daca esti de treaba, esti prea prost. Sa-mi fie invatatura de minte.

In continuare, daca cineva are un TIR, camion de mare tonaj, tractor cu senile, autogreder, duba mai mare de 3,5T si este dispus sa o imprumute, o vreau. Doar ca s-o parchez in locul rulotei.

Eu zic asa . Scoate-i rotile si nr de inmatriculare si las-o asa . Ce poate sa faca ? Este un bou de la politiacomunitara care nu are ce face. Tot un bou din asta m-a amendat si pe mine ca nu aveam autorizatie de constructie la rulota ...am pierdut o vara prin tribunale cu ei dar am castigat ... :shock:
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Nelu Predonu scrie:In urma cu cateva minute am vorbit cu dl. Lupu Bogdan - seful de cabinet al primarului orasului Ploiesti. Urmeaza sa ma sune, sa-mi comunice o data de intalnire cu dl. Primar Iulian Badescu in vederea discutarii Hotararii 104/31.03.2010 si gasire a unor solutii benefice ambelor parti.
Felicitari pt. implicare d-le Predonu :!: (daca sunt care mai au dubii vis a vis de aportul adus comunitatii rulotistice).Daca se mai intreba retoric unii de ce cotizeaza,uite unul din motive:pt.ca se poate interveni printr-o Asociatie,care este luata in considerare in relatia cu autoritatile.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Silviu Ghete
Membru forum
14

Mesaj de Silviu Ghete »

Multam fain pentru ajutor, Nelu.
MCV+Hobby Prestige 425
Costin Ene
Membru forum
12
Oras: Paulesti-Gageni PH
Data nasterii: 10 Sep 1974

Mesaj de Costin Ene »

Silviu Ghete scrie:Exista parcari, intr-adevar. Cu taxa (parca 2 lei/ora). Dar, am siguranta ca nu-mi sparge nimeni rulota?
Raspund tot eu: nu, administratorul parcarii nu are nici o responsabilitate in acest sens.
Si-n fata blocului(sau spate) cine garanteaza pentru integritatea rulotei?Politia?Vecinii?
0723/174228
Fiat doblo 1,3 + rulota Avento Master de luxe '92
Colina Bike-Parking Rulote
Paulesti-Gageni PH
Silviu Ghete
Membru forum
14

Mesaj de Silviu Ghete »

Camera video si alarma. Macar in spatele blocului hotul banuieste ca e a cuiva de pe acolo. Cand le aduni pe toate la 5 km. in afara orasului, hotul stie ca nu e stapanul pe acolo.
MCV+Hobby Prestige 425
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Dar daca hotul urmareste propietarul rulotei din spatele blocului si atunci cand nu mai vede rulota stie ca nu este nimeni acasa? Eu cred ca mai bun este un loc dat de primarie ( poate fi chiar locul unde se depoziteaza masinile si rulotele ridicate de pe domeniul public) si unde exista paza si unde sa puteti plati parcarea undeva la 30 lei pe luna si sa incheiati un contract cu primaria.Cred ca asa s-ar putea rezolva problema parcarii rulotelor dupa parerea mea. dar trebuie sa va uniti, proprietarii de rulote si sa mergeti in audienta la primar si sa va spuneti pasul.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Viorel Grosu scrie: ... trebuie sa va uniti, proprietarii de rulote si sa mergeti in audienta la primar si sa va spuneti pasul.
Nici macar atat. Trebuie doar sa fiti membri ai unei asociatii care sa va reprezinte si sa va sustina interesele in relatia cu Primaria.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Costin Ene
Membru forum
12

Mesaj de Costin Ene »

exact asta am incercat eu sa fac:sa unesc rulotistii din Ploiesti sau pe zona asta si sa le ofer o campare de rulote la un pret decent,dar vad ca degeaba ma implic.Pe deasupra sa ai si-un loc de picnic de weekend fara sa te alerge nimeni cu ghioaga sau cu chitantierul. :D
0723/174228
Paulesti-Gageni PH
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Salutare,
Eu sunt tot din Ploiesti si eu am primit o asfel de somatie acum vreo luna, era lipita pe rulota, culmea ca eu nu stau la bloc, stau la casa dar avand doua masini nu am loc in garaj sa mai bag si rulota, insa citind legea consiliului local ploiesti am constatat ca nu am ce face si am mutat rulota intr-o curte, dar si eu tot la un vecin ma gandesc, nu veneau cei de la ridicari auto pe strada mea (o strada cu trafic redus si plina de masini parcate) sa se ia de rulota mea...totusi ma gandesc daca ar fi putut ridica rulota mea care are 7,5 metri lungime si 2,35 latime :) culmea ca in acelasi loc de multe ori sunt doua masini parcate deci vreo 11-12 metri...si nu zice nimeni nimic....mi se pare o aberatie aceasta lege dar asta e...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Costin Ene
Membru forum
12

Mesaj de Costin Ene »

poate ca s-a activat departamentul ala de iarna si se gandesc sa faca loc pentru utilajele de la deszapezire :mrgreen:
0723/174228
Paulesti-Gageni PH
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Viorel Grosu scrie: Eu cred ca mai bun este un loc dat de primarie ( poate fi chiar locul unde se depoziteaza masinile si rulotele ridicate de pe domeniul public)
La Ploiesti, primaria are contract cu firma de hingheri care este destul de mare si nu dau nume, locul unde sunt duse masinile ridicate este al lor... primaria nu cred ca mai are locuri bune ''de dat'', ce a fost bun, s-a dus... :lol:
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns