Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sincer sa fiu pretul este rezonabil tinand cont de dotari si de baie ,care i-a placut mult sotiei , dar si de starea ei de conservare . Am vazut mai multe rulote europene dar si englezesti mai ieftine putin dar se gaseau intr-o stare jalnica sau cu putine dotari , a fost 4000€ inmatriculata iar Cristi si Cosmin ( rulote.net) de nota 10 , Domnul Mihai stie de cine vorbesc .
Ovidiu , se vede ca esti un cunoscator , englezoaicele au clasa si merita sa le apreciem , multumesc mult
Sunt nerabdator sa vina vara , sper ca prin iunie sa ajung in tara si sa fac prima iesire nu innainte de a o pune la punct si de a-mi scoate E am luat C si sala la E in noiembrie . v- a salut si vant din spate
Felicitari pt achizitie!
Baia aia cu dus separat face toti banii, o sa vedeti la prima iesire! Ca sa nu mai zic ca la wc nu o sa trebuiasca sa tineti usa deschisa, pt a avea "o pozitie lejera pe tron" :D
Nu uitati, cand stationeaza, goliti pe timpul iernii toata instalatia de apa! Eu am distrus asta iarna un robinet din aceasta cauza. Si originalul nu-i chiar asa de ieftin.
Sa o stapanesti si sa o porti sanatos Nu conteaza cat ai dat pe ea,tu trebuie sa fii multumit.Goleste boilerul de apa pe timpul iernii penrtu a nu se crapa sau arunca garniturile .Ca sa cumperi altul costa cam mult.Ca sa golesti boilerul pe panoul de afara al boilerului in partea de jos, stanga este un buson de plastic.Il scoti si dezchizi robinetii de apa calda.Dupa ce se goleste pune dopul de plastic la loc ca sa nu il pierzi .Costa intre 6.50-12 lire pe ebay plus posta. Nu se goleste boilerul de apa daca nu il golesti separat (sunt patit).
Am golit boilerul dupa ce am facut proba la apa calda iar busonul de plastic din afara il am intr-un sertar , am plimbat-o fara el si cred ca s-a dus toata apa , toaleta nu avea apa in bazin iar in cel de apa gri doar lichidul ecologic pe care l-am aruncat , sper sa o gasesc bine .... Va multumesc la toti pentru aprecieri " SARBATORI FERICITE "
Avenit MOSU cu un televizor pentru rulota , merge la 220/12 V este un gundig vision 2 vle 2102c , l-am probat in casa si surprinzator pe intrarea usb am pus un disc dur de 3,5 de 500 GB , merge si citeste tot Fisiere MKV , Bluray etc , are TDT -DVB si meniu in 24 de limbi inclusiv romana este acesta dar fara DVD ...