Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Actiuni intreprinse azi:
-Am sunat la nr. de telefon de pe somatie si am explicat unui nene de la ridicari auto ca nu sunt in tara si nu pot misca rulota. Omul a inteles si am stabilit de comun acord un alt termen. Sper sa mai gasesc rulota cand ma intorc.
-Am intrebat, in treacat, unde as putea parca rulota. Mi-a spus ca po pot lasa unde vreau, dar nu pe domeniul public.
-Prin mijloace specifice (as putea spune), am aflat ca aceasta somatie este rezultatul unei reclamatii a unui vecin. Probabil se plictisesc oamenii. Sau asta o fi multumirea ca le-am dat acordul sa se lege la conducta mea de gaze gratis. Cateodata, daca esti de treaba, esti prea prost. Sa-mi fie invatatura de minte.
In continuare, daca cineva are un TIR, camion de mare tonaj, tractor cu senile, autogreder, duba mai mare de 3,5T si este dispus sa o imprumute, o vreau. Doar ca s-o parchez in locul rulotei.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Acelasi lucru este si in Rm Valcea. Parcarea pe domeniul public a remorcilor, rulotelor sau semiremorcilor este interzisa. Este o hotarare a consiliului local. Probabil exista asa ceva in mai toate marile orase.
Insa punerea in aplicare a acesteia depinde mult de vecinii nostri. De treaba asta se ocupa la noi politia locala. Din ce am vorbit cu ei, nu ar avea nimic cu noi, insa, de cele mai multe ori primesc sesizari si sunt nevoiti sa aplice legea.
Eu incerc sa o tin cat mai putin langa bloc, sa nu ocup locul de parcare al vreunuia care considera ca este pamantul " lu' mama sa" si am mai reusit sa gasesc intelegere la politia locala si daca este vreo problema sa imi dea pentru inceput doar avertisment.
Da. Puteam sa jur inca de la inceput ca este vorba de un vecin(pensionar si comunist)care si-a facut timp de-o reclamatie.
Pe de alta parte trebuie sa gandim subiectiv ,ca la oras trebuies respectate anumite reguli cu privire la stationarea/parcarea tuturor mijloacelor de transport,iar ca alternativa la parcarea de la bloc Primaria a pus la dispozitia cetatenilor spatii special amenajate,mai aproape sau mai departe de bloc,cu taxa sau nu-PARCARI(chiar si etajate-vezi Omnia)
Unii au masini,rulote,agregate..etc,iar altii au copii,catel,bunic,nevoie de oxigen :)
Ar trebui regandit un pic planul de urbanism al oraselor ,mostenit din trecut cand nu circulau atatea mijloace de transport pe aceleasi sosele.
Eu cand plec de aici si ajung la oras am o vorba: parca-s furnici atatate de cineva cu-n bat si unele chiar pisca nene.
Mentionez ca aici d-au buna dimineata la fazani salbatici.
Cu multa stima va salut si sper sa nu fi suparat nici un coleg rulotist cu acest comentariu.
0723/174228
Fiat doblo 1,3 + rulota Avento Master de luxe '92
Colina Bike-Parking Rulote
Paulesti-Gageni PH
Silviu Ghete scrie:Problema mea este urmatoarea: timpul meu liber este foarte limitat. De cele mai multe ori reusesc sa plec de vineri seara pana duminica seara. Cand rulota se afla in spatele blocului, este simplu: sotia pregateste toate cele necesare, eu vin de la servici, agat rulota si am plecat.
Cand rulota se afla in Gageni, e cam greu de facut acest lucru. Inseamna sa plec duminica la pranz. Degeaba mai plec. In plus, imi place sa am rulota la vedere (nu de alta, dar am avut o spargere la aceasta rulota. Dupa care mi-am montat sistem de supraveghere video).
in spirit de rulotism ti-o pot aduce vinerea la bloc personal daca te ajuta,platesti benzina doar :D
0723/174228
Paulesti-Gageni PH
Dupa cateva cautari am gasit hotararea aici. Se pare ca nu avem voie sa parcam pe domeniul public in Ploiesti rulote, remorci, semiremorci, deci, daca stau la bloc si imi iau rulota sau remorca, unde o parchez ? Presupunem ca nu am alte proprietati gen casa, teren intra sau extravilan... Unde parchez atelajul ? Daca primaria nu ofera spatii de parcare special amenajate, normal ar fi sa concesioneze sau sa inchirieze un loc de parcare pe domeniul public. Cred ca se poate face aceasta propunere primariilor, pe plan national.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Intrebare de baraj: in momentul in care este legata de masina, este rulota sau ansamblu? HCL-ul s-o fi aplicand ansamblului? :mrgreen:
Cum poti sa ridici un ansamblu? Ca masinile hingherilor nu-s asa lungi.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
E si asta o idee buna... agat-o de masina si vezi cum o ridica, poti filma, dar parca nu merita taxele de recuperare... Eu zic sa o iei din parcare sau sa mergi in audienta la primar, sa iti spuna unde sa o parchezi in afara domeniului public.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
In urma cu cateva minute am vorbit cu dl. Lupu Bogdan - seful de cabinet al primarului orasului Ploiesti. Urmeaza sa ma sune, sa-mi comunice o data de intalnire cu dl. Primar Iulian Badescu in vederea discutarii Hotararii 104/31.03.2010 si gasire a unor solutii benefice ambelor parti.
Dragomir Gabriel scrie:Dupa cateva cautari am gasit hotararea aici. Se pare ca nu avem voie sa parcam pe domeniul public in Ploiesti rulote, remorci, semiremorci, deci, daca stau la bloc si imi iau rulota sau remorca, unde o parchez ? Presupunem ca nu am alte proprietati gen casa, teren intra sau extravilan... Unde parchez atelajul ? Daca primaria nu ofera spatii de parcare special amenajate, normal ar fi sa concesioneze sau sa inchirieze un loc de parcare pe domeniul public. Cred ca se poate face aceasta propunere primariilor, pe plan national.
exista solutie si aceasta se numeste: PARCARE.
Numai ca nu sunt la fiecare bloc, dar exista parcari in Ploiesti,bineintelex cu taxa
0723/174228
Paulesti-Gageni PH