Virgil Boglea - un prieten plecat dintre noi

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vasiliu Ion

Re: Virgil Boglea - un prieten plecat dintre noi

Mesaj de Vasiliu Ion »

O veste trista pentru noi toti,dar vrerea DOMNULUI nu o poate nimeni ghici,regret mult ca a plecat dintre noi,si la o etate ,cand mai avea multe de facut.Asta ar putea fi o lectie pentru noi toti,ca atunci cand inca mai suntem pe acest pamant, sa fim mai buni ,mai toleranti uni cu ceilalti,ca nu se stie cand ;plecam;. Si eu am perdut doi frati la aceasta etate,si nu am inteles de ce? apoi am cugetat mai mult si am gandit ca viata e mai frumoasa cand esti vesel si bun.Dumnezeu sa aiba grija de sufletul colegului nostru drag,si noi sa traim sa putem sa ne aducem aminte de el,in intalnirile noastre.Doamne ajuta-ne.Jan Vasiliu. Frumos omagiu adus de colegul nostru Gabi Dragomir.
Nitu Florentin
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 08 Mar 1954

Mesaj de Nitu Florentin »

Si noi L-am cunoscut prima data la Murghiol 2009 , a fost vecin de rulota cu noi , cu fata si cei doi caini frumosi .Un om vesel , dar prea tanar sa paraseasca aceasta viata . Suntem cu spiritul alaturi de el pe ultimul drum .Condoleante familiei .
Florin si Olivia
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp . G. Ibraileanu
George Gheorghe
Membru forum
14

Mesaj de George Gheorghe »

Este cu atit mai dureros,m-ai ales ca am petrecut impreuna de 1 Mai la Seimeni.Un om vesel,glumet,un rulotist adevarat.Dumnezeu sa-l odihneasca.
Skoda Octavia+Burstner Holiday 431-George-Cristina si gemenii- 0731690722
Vali Mirica
Membru forum
14
Oras: Braila
Data nasterii: 25 Iun 1956

Mesaj de Vali Mirica »

L-am cunoscut,am trait momente de neuitat ,am facut planuri ,am povestit ,ne bucuram de revedere ,ne intristam cind ne desparteam,suntem tristi ca a plecat de linga noi prea timpuriu si nu am putut sa-i aducem un omagiu macar pe ultimul drum . Dumnezeu sa-l ierte si sa-i linisteasca sufletul !
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Adio, prieten drag.......
Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace.......
Nu te voi uita niciodata.......
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Am fost si voi fi un prieten pentru Virgil ,care pentru mine este inca ....si nu vreau sa cred ca nu mai e...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace."Dumnezeu sa-l ierte!"
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Chiar daca am stat in dubii sa o fac,pt ca unii nu inteleg,mi-am permis, in seara festiva la Laguna albastra,un moment muzical la taragot sa fie dedicat rulotistului care a fost VIRGIL BOGLEA,care daca nu pleca dintre noi,sigur participa la aceasta frumoasa intalnire.Sunt sigur,ca spiritul dumnealui a fost alaturi de noi.....si nu stiu daca ma credeti,dar eu,in momentul in care am facut dedicatia am simtit din plin acea adiere rece/calda.
DUMNEZEUL SA IL ODIHNEASCA IN PACE!!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

......f bine ca ai amintit si acolo Sandu de colegul nostru , ,,, de asemenea si inaintea inceperii sedintei AG , inainte de orice s-a tinut un moment de reculegere pt colegul Virgil Boglea .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

IN MEMORIAM:

Sunt cu gandul si sufletul alaturi de colegul nostru, care va ramane pe veci alaturi de noi si care astazi ar fi implinit 47 de ani!

Draga Virgil sunt onorat ca te-am cunoscut si ca am stat alaturi de tine la masa!

Dumnezeu sa aibe grija de sufletul tau maret si nobil!
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Frumoase cuvinte pentru a comemora disparitia unui drag coleg. In memoria D-lui Virgil, care astazi ar fi implinit 47 de ani transmitem familiei un pios omagiu si sincere condoleante.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Încuiat