Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Stiu, multi veti spune "Ia uite-l p-asta, nici n-a intrat de o luna in comunitate si deja vine el cu propuneri...". Cam asa sunt eu, mai bagaret, deci care spuneti asa obisnuiti-va :)
Am un prieten care detine o pensiune in zona Dealu Sasului, intre Rucar si Fundata, si l-am intrebat daca s-ar putea campa in fata pensiunii cu posibilitatea racordarii la curent electric. A spus ca se poate fara probleme. De banuti si alte detalii n-am discutat. Nu stiu cine se ocupa de partea asta "organizatorica" in cadrul asociatiei dar daca vreti va dau pe pm numarul de telefon al proprietarului pensiunii si discutati mai multe, eventual vedeti si locul pentru ca eu nu apreciez foarte bine cat e de bun pentru campare, fiind incepator cum am mai spus.
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
http://www.cazari.ro/pensiunea_t6_dealul_sasului_arges/
De campat se poate in fata pensiunii dar v-am spus, mai bine vorbiti cu proprietarul! Pana acum n-a campat nimeni acolo, dar va spun ca nu e nicio problema! Vreau totusi sa vorbeasca cineva de la club cu baiatul dar cum am mai spus nu stiu cine se ocupa de asta...Am dat un numar de telefon domnului Marian Serban.
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289