Dupa cum am promis, astazi, impreuna cu sotul meu si cu Ciubotaru Emil, am fost la Camperland pentru a face poze in campingul care ne va caza la 1 Decembrie. Intr-adevar locatia este foarte frumoasa, beneficiaza de 2 grupuri sanitare cu dusuri si toalete, o terasa destul de mare mobilata cu mese si scaune, un spalator pentru vesela si apa la furtun pentru incarcarea instalatiilor rulotelor si suficient spatiu pentru camparea tuturor colegilor care ne vor onora cu prezenta.
Noua, personal, ne-a placut intreg ansamblul campingului care este curat, foarte bine inghijit iar gazda foarte primitoare.

[spatiu pentru pus rulote]

[spatiu pt rulote]
La recomandarea d-lui Colpos, ne-am deplasat cam 100-150 m pana la pensiunea Soimul, unde am luat legaturta cu d-l Virgil, managerul acesteia, cu care am avut o discutie referitoare la cazare [pentru colegii care vor veni fara rulota] si masa festiva de 1 Decembrie.
Complexul are 22 camere din care 2 duble si 20 single cu preturi, fara micul dejun, dupa cum urmeaza:
-Soimul 1: camera single 80 ron/ camera dubla 90 ron
-Soimul 2: carema single 70 ron/ camera dubla 80 ron
Doritorii se pot adresa pentru rezervari camere la nr de tel: 0727/307 445
0744/704 746
Pentru informatii suplimentare accesati
http://www.cabanasoimul.ro
In ceea ce priveste masa festiva de sambata, 1 Decembrie, am convenit la un meniu simplu: o gustare rece si o friptura cu garnitura si salata, care sa nu depaseasca 40 ron. Dupa cum se vede din poze, restaurantul este mare iar in weekend are orchestra [deci vom beneficia si de muzica gratis]. Pe timpul zilelor, cat vom fi campati atat la camperland cat si la pensiunea Soimul, toti colegii vor avea acces la etajul restaurantului pentru socializare, chiar daca au mancare de acasa si chiar daca vor juca carti.
In concluzie, vreau sa va spun ca am gasit foarte multa intelegere, am negociat putin la preturile cazarii si a mesei festive, avand tot spijinul colaboratorilor de la pensiunea Soimul cu rugamintea ca rezervarile sa fie facute pana, cel tarziu, pe 20 noiembrie.
La plecare, d-l Nicu Colpos ne-a spus ca participantii la acest eveniment vor avea parte de-o surpriza din partea Camperland.
Rulota din imaginea de mai sus este a lui Nea Nelu.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928