Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gata, am pregatit bagajul de aseara ! Azi mai facem ultimele achizitii (mancarea si diverse) si diseara suntem la Paltinu ! Stam pana duminica dupa-amiaza si speram sa avem parte de un weekend excelent !
Am pus sferele gonflabile (si cea de apa si zorbul) asa cum am promis, si cine are chef de-o rostogolire, hai la Patinu ! Sandu ne asteapta cu barca pe lac si vreme frumoasa (desi s-a auzit si ceva ploaie, vremea nu ne sperie) ! Cine mai pofteste, cine mai serveste ... o portie de adrenalina :mrgreen: si una de liniste ...
Am ajuns in sfarsit la Paltinu si ne-am si intors ... ! A fost un wekend excelent, asta si datorita lui Sandu, care ne-a primit excelent !
Chiar daca vremea nu a fost chiar cum am fi dorit, nu ne-am speriat de cele cateva reprize de ploaie. Am avut timp si de gratar, si de foc de tabara, si de sfere ...
sau pe mine 0765 415 670 , ambele sunt de Cosmote pt ca e singurul semnal calumea in zona .....
Sambata seara vom face o "masa comuna ", foc de tabara si toate cele si ne intindem probabil pana pe la h 24 , asta ca sa se stie din timp sa nu se supere nimeni ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna seara
As dori sa vin si eu cu familia. Credeti ca mai este loc pentru o rulota mai lunga? Tarifele sunt tot acelea?
este vb de 17-19 august.,
Cu stima,
Florin Vint
Intentionez ca in perioada 5-7 octombrie sa facem o ultima iesire la Paltinu.Cine doreste sa participe la aceasta intalnire,cu rulota sau la pensiune(eu voi sta la pensiunea Viaduct din apropiere) sa isi exprime prezenta,pt a face lista.Nu va lipsi deja obisnuitul foc de tabara.....si multa voie buna.
Sa ne vedem cu bine
Daca sunt mai multi doritori de cazat la pensiune cred ca pot abtine o reducere.
Aveti link-ul cu pensiunea,eu am fost acolo si este deosebita.Putem face si o seara festiva aici,in restaurant sau in crama pensiunii unde au si formatie de muzica.