Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
multumesc pt invitatie dar avem un program "mai bun" :lol: .Sambata suntem la servici,eu 24/72 sotia 12/24.cam greu.Am sa urmaresc programarile viitoare , sa putem ajunge si noi.ne mai auzim.Distractie placuta :D .
Este cineva care sa aiba ceva cunostinta pe la RAR Bacau, sa prind si eu rand sa fac Autenticitatea si ITP la rulota, pentru a o putea inmatricula.
Nu stiu cand se poate face programare on line, pt ca spune ca nu mai sunt locuri.
De fapt caut o "pila" la RAR Bacau.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Sunteti sigur ca au inteles ca este vorba despre rulota ? Mai bine zis ca nu are motor. Si la mine canda am sunat vroiau sa vin peste o luna si cand le-am zis ce dureaza atat ca nici motor nu are, au zis pardon este alt coleg care se ocupa de rulote si nu trebuie nici o programare veniti maine cu ea la prima ora. Eu initial cerusem autentificare rulota dar respectiva nu a mai fost atenta pana la sfarsit a auzit doar autenticitate si gata.
Pentru rulota nu aveti nevoie de programare . Va duceti cu ea in dimineata unei zile care doriti si exista pista speciala si lucrator numai pentru rulote . Eu asa am procedat si am rezolvat-o intr-o ora cu tot cu acte si verificare . Bafta !
Va multumesc pentru raspunsuri. Voi incerca sa vorbesc cu cei de aici la ghiseu sa vad ce spun acestia.
Din cate mai tin minte de la prima rulota la Bacau la RAR este chiar un rulotist care se ocupa de "noi" , parca dl Barjovanu Traian, daca nu ma insel.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613