Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru ca am primit azi cateva telefoane de la colegi care ma intrebau daca, dupa cum se anunta vremea, se mai tine intalnirea, vin cu precizarea ca : da, intalnirea se tine, eu voi fi vineri in jurul orei 14 prezent in locatie.
Cei care nu cunosc cu exactitate amplasarea pensiunii ma pot contacta la nr. de tel. din semnatura pentru detalii.
Sa ne vedem sanatosi !
Pentru cei ce doresc, va recomand Paradisul Acvatic din Brasov, unde puteti sa va recreati alaturi de copii si colegi, asa ca nu uitati acasa costumele de baie :D http://www.paradisulacvatic.ro/ro/
Cristi, nu ne deranjeaza deloc ora la care vii, sigur suntem la un pahar de vorba atunci, avem si o lampa de iluminat stradal(220v) pe care ti-o imprumutam ca sa te campezi ''la vedere'', dam si o mana de ajutor la parcarea si calarea rulotei.
Uite o harta cu traseul de urmat din Rasnov : https://maps.google.ro/maps?saddr=R%C3% ... sz=15&z=14 la iesirea catre Bran se face stanga inspre Predeal-Paraul Rece si dupa 2-3 km pe partea stanga se vad pensiunea si rulotele din curte.
Nu ezita sa suni la nr. de tel. din semnatura pentru orice detalii doresti.
Sa ne vedem sanatosi !
Dupa trei saptamani de spitalizare, cu spaime (operatie, come, reveniri, etc.) am fost anuntati ca astazi o putem externa pe soacra mea. Dar, daca noi nu mai putem participa la aceasta intrunire (mai ales la sapatul santurilor pt.instalarea cablelor de energie electrica), nu inseamna ca nu va dorim voua, tuturor celor ce participati la acest eveniment, spor la lucru, distractie maxima si ciocniti un pahar si pentru cei care nu au putut fi alaturi de voi.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928