L-am sunat in prealabil si pe Bucataru' ( Cristi Nastase ) sa-mi dea ceva informatii , el avand in zona o casa pe la Calugareni - Hulubesti ...
Locatia pe care am sa v-o descriu astazi se numeste " Crucea de Piatra " apartinand de Calugareni ( GR ) si aflandu-se la o distanta de 35 km de Bucuresti , fiind din punctul meu de vedere o destinatie buna pt wekend , mai ales pt iubitorii de pescuit .
Ce nu mi-a placut este ca peisajul este " stricat " de un munte de gunoaie inainte de ajunge la locul de campare de langa padure ...
Drumul este unul de tip forestier si are denivelari , se intra cu rulota , fara mari dificultati dar se poate atinge pe dedesubt. Padurea este f placuta , locuri sunt multe .
In zona unde se afla aceste 3 balti nu este umbra , noi am ales sa stam la 1 km mai in " adancime " unde ne-am ascuns la umbra unor copaci.
NU am fost cu rulota , am ramas numai la un gratar , urmand ca apoi sa ne continuam traseul catre COMANA PArc National care se afla la 10-15 km de aici ...
NU cred ca sunt a tarife pt pescuit pt ca erau 2-3 "pescari " si cu plase.. deci....
Sursa de apa nu am gasit in zona , dar aveam la noi .
Ruta pe care am folosit-o este aceasta :
http://ruteauto.ro/Bucuresti-Bucuresti- ... ia/ro.html
foto de la fata locului :
.
.
.
.
.
.