Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Stanescu scrie:Este vreun ploiestean care merge la Rasnov?
Da eu merg si vin de Vineri seara, ti-e urat sa vii singur :D?
Cora, Vali are dreptate, nu trebuie sa faceti nimic, eu la ultima intalnire nu am facut nimic si am primit mancare si bautura :P.
P.S. Cazarea a trebuit sa mi-o platesc eu :(.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Abia astept sa ne revedem, poate mai facem un volei pe terenul cu ''nocturna'' :P , m-am antrenat la halbere...acum sunt in forma(rotunda !!) :mrgreen:
Vremea se anunta ''probabila'' deocamdata: http://www.vremea-meteo.com/ro/1/vremea ... v&U=rasnov
Da Titele, ramane pentru 12-14, vremea se anunta tot probabila :) dar simt in oase ca nu ne v-a incurca prea mult :mrgreen: asa ca ...sa ne vedem sanatosi !
Vad ca mi-a fost stearsa postarea in care intrebam, daca sunt colegii din zona "Banatului"...
Pot sa anunt ca vine si fam. Daniloaia Arcadie cu dna. Jeni? Ei or sa vina de Joi dupa amiaza.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"