bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
“Daca esti modest, se spune ca n-ai facut nici o isparava. Daca esti stralucit, se spune ca esti orgolios. Daca esti pios, se spune ca esti ipocrit. Daca esti puternic, se spune ca esti despot. Daca esti tacut, se spune ca esti ciudat. Daca esti bland, se spune ca esti lingusitor. Daca esti perseverent, se spune ca esti incapatanat. Exista oare vreo calitate ce nu poate fi tendentios interpretata?” :|
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Traian Baltateanu scrie: ... Am "prieteni" de familie, vreo 4, de peste 30 de ani. Am constatat ca s-au indepartat de mine din clipa in care eu am inceput sa am bani ca om de afaceri si ei nu ( ca profesori) ... Oare numai eu oi fi de vina sau si o oarecare invidie din partea lor? ...
Iarta-i Traiane, invidia-i de vina.
Invidia e un sentiment de admiratie ascunsa - nu-i un citat ... e o trista constatare !
,,In fiecare dimineata, daca n-ai chef sa te dai jos din pat, adu-ti aminte ca nu esti inca printre cei bogati, care-si permit sa doarma cit vor, si-o sa vezi ce chef de munca te apuca imediat." :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Festivalul Umorului "Constantin Tanase" fiind in plina desfasurare la Vaslui, imi permit sa aduc in fata dvs.
un fascicul din cuvintele titanului Radu Beligan rostite la încheierea unui spectacol (o adevarata lectie de modestie) cu o multumire adresatã publicului:
.......................Va multumesc pentru toate învatamintele cu care dulce m-ati impovarat de-a lungul atator ani. ...........................Am calatorit frumos împreuna. Cum spunea minunatul meu prieten Philippe Noirette:
..........................."Dacã viata e o cãlãtorie scurtã, trebuie sã încercãm sã o facem la clasa întâi”.
,,Una din farsele cele mai crude pe care natura le joaca omenirii este aceea ca nu aranjeaza, de-a lungul vietii noastre, ca sa pastram un echilibru între însusirile mintii si ale sufletului si calitatile aparente ale trupului." :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575