1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau - organizare

Încuiat
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Propunere-1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau

Mesaj de Isdraila Ioan »

Eu ,ca membru al asociatiei ,am facut o propunere...Vad ca au inceput deja discutii.Bineinteles ca sunt si pretentii,dar...Terasele intradevar sunt descoperite pe laterale ,Nicu are doua instalatii de incalzire,iar voia buna ...o sa" incalzeasca atmosfera".Eu de Galati ce sa mai spun ...nu trebuie sa trec muntii pina la Risnov ,nu este distanta ?De ce sa nu schimbam locatia ?Cunosc problemele care au fost semnalate la Risnov s-au Laguna si as dori sa fie altfel.Stiu ca sunt si vor fi mereu probleme contra ,pretentii si multe altele .Am sa dorm in rulota ,masa festiva se poate tine la restaurantul de alaturi(daca se doreste ),un hotel este la citeva sute de metri ,dar si in Comanesti ( 3 km,unde este Kaufland si Penny la intrare ).Am dorit sa fiu si la baloane,dar....distanta si muntii,motorina,etc,etc...Fiind iarna, se pune problema caldurii...curent este,dar asta nu inseamna sa venim cu radiatoare de putere,improvizatii,sa dam contorul peste cap .Eu in mare ,am discutat unele probleme cu Nicu ,dar las CD-ul sa trateze . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Daca aveti impresia ca nu aveti ce vedea iarna in zona darmanesti - va inselati. Nu cred ca sunt multi care sa vada barajul si lacul de acumulare iarna, o vizita la salina la tg ocna, vin autocare intregi din ungaria austria, sa viziteze fostele pucte de frontiera ale imperiului austro ungar. Si mai sunt multe de vazut.
Pentru mine si grupul din bacau este mai mult decat convenabila locatia. Am vorbit anul acesta cu dl Nicu de la Camperland, si nu a fost prea multumit de ce a ramas in urma dupa un grup de rulotisti care au petrecut Pastele anul acesta acolo. Au avut probabil ceva aeroterme puternice si i-au distrus la propriu instalatia electrica (prize topite, cablurile arse etc). Spunea ca ar vrea sa puna ceva "dispozitive" care sa decupleze instalatia la un consum mai mare de x A.
Eu spre exemplu am un tun de caldura din acela cu gaz de butelie, are doar un ventilator la 220v care sufla aer peste flacara. Consumul electric este f mic si merge si pe invertor de 150w. Consumul de gaz e simtitor dar nu mai mult de o butelie la 3 zile.

Daca ramane la Darmanesti, contati pe noi.

Cat despre Karaoke, cred ca poate tine destul, daca nu cant eu sau altii cu aceeasi ureche muzicala si voce pe masura.

De la Galati(din oras) pana la camping faceti maxim 4 ore, daca nu e foarte aglomerat de la Galati pana la Tecuci. Galati -Tecuci - Tisita - Adjud - Onesti - Targu Ocna - Comanesti => 200km pana in poarta.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Adrian,multumesc pentru detalii,dar eu cunosc zona destul de bine.Barajul,valea Uzului,granita austro ungara Palanca cu monumentul (chiar am participat la sarbatoarea ce se tine anual,in localitate avind finu casa de vacanta ),salina ,Slanicul ,etc....Daca ai sa citesti ai sa afli ca anul trecut am stat la Slanic o luna iar anul acesta la Darmanesti o luna .Aici m-am intilnit cu o serie de colegi care nu are rost sa-i mai enumar .De drum il cunosc si nu imi fac probleme de rulota .A mea este stationata in acest loc de inainte de a face Maramuresul .Acum trei zile am petrecut doua nopti in ea si am stat la discutii cu Nicu.Dar nu asta este problema .Daca dorim putem rezolva in asa fel ca toti sau in majoritate sa fie multumiti .Ce am acasa am si in rulota,de schiat sunt prea batrin.Vreau liniste,sa cunosc colegii(dac vor si ei ),sa fiu in mijlocul naturii. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

D-le Apreutesei, daca aveti putin timp liber, poate mergem impreuna saptamana viitoare la Camperland. Facem niste poze, discutam mai in amanunt problemele ridicate de colegi dupa care postam pe forum pentru cunostinta tuturor membrilor. Tinem legatura telefonic.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

Mai devreme de vineri nu am nici o posibilitate. Am de terminat pana joi mai multe lucrari si nu pot sa sar nici o zi.
Daca vineri e ok atunci e bine.
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Nu va suparati pe mine,intalnirea de 1 Decembrie organizata de clubrv este una singura,restul sunt "prietenii"..
Simplu ca buna ziua,unde se hotareste acolo mergi(care poate,vrea,etc..) ,fara suparare.
Din respect, e bine sa nu se posteze o alta intalnire(ca nu ne convine locatia,participantii,etc..) in perioada in care clubrv organizeaza.

PS.Peti in 2007 a facut excursie pana Isaccea si vorba aia: La toti ni'greu!
Tel:0744649371;0788649371
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Am fost printre cei care anul asta am petrecut si floriile si pastele in Camperland,este un camping de nota 10 cu proprietari tot de nota 10,am reusit sa-mi fac si mici interventii pe la rulota.Este intradevar cam departe pentru unii dar anul asta mai avem o zi libera legala de 30 noembrie(sf.Andrei)asa ca fiecare se poate programa dupa posibilitati.
Referitor la ce scrie Adrian Apreotesei ,stiu ca anul asta a fost cald de Paste chear daca pe unele locuri a mai si plouat am fost in jur de 20 de echipaje si cateva familii care au inchiriat 2 rulote expuse la vanzare care au primit si butelii pentru a se incalzi si nu cunosc sa fi fost discutii referitor la suprasolicitarea instalatiei electrice (prize topite ,cablurile arse etc..) :(
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

Eu nu am fost de Paste acolo, dar ce am scris este ceea ce mi-a spus dl Nicu si nu cred ca avea de ce sa vorbeasca aiurea. Doar daca a incurcat perioadele, or fi fost in aceeasi perioada si alte grupuri. Nu a spus nimic de CLUBRV. Oricum, am vazut destui prin campinguri care se incalzesc in cortul de la rulota cu tata aerotermelor de 2.5-3Kw, iar instalatiile din campingnu sunt dimensionate pt asa ceva.
Chiar si asa, cred ca dl Nicu ar fi foarte bucuros sa ne adunam la el l camping.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

In urma discutiilor purtate cu d-l Nicu Colpos, patronul campingului Camperland din Darmanesti, la solicitarea CD-ului asociatiei noastre, au rezultat urmatoarele:

1. Pentru perioada 29.11.2012-02.12.2012, se organizeaza de catre Asociatia CLUBRV-RO, a 6 a intalnirea aniversara de 1 decembrie, in acest camping
2. Tariful de campare este de 35 lei/zi/echipaj.
3. Se asigura accesul la utilitati si conectarea la curent 220 V ( cu recomandarea de utilizare a consumatorilor de mica putere) .
4. In intervalul urmator, se va identifica locatia din imediata apropiere a campingului (max 200 m distanta) unde se va organiza sala de intalniri si masa festiva din 1 decembrie , cu un meniul corespunzator.
Doritorii de cazare la pensiunile din apropiere vor primi datele de contact pentru rezervare a camerelor.
5. Programul de activitati si excursii organizate cu aceasta ocazie va fi anuntat din timp.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

in unele poze si clip-uri am vazut ca sunt si ceva casute....sunt turistice?care este tariful?
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Acele casute sunt grupurile sanitare, loc de spalat si calcat rufele si alte accesorii pentru spalat masina/rulota.
La intrare exista o casuta, dar care din cate stiu nu este de inchiriat.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

Pensiuni cu camere sunt, si chiar frumoase. Este una chiar gard in gard cu campingul, si mai sunt doua in Darmanesti, aprox 5km.Hotel Romanita Darmanesti si inca una Pensiunea Magic Garden Dărmăneşti si inca una Pensiunea Casa Georgia Comăneşti.
Încuiat