1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau - organizare

Încuiat
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau - organizare

Mesaj de Isdraila Ioan »

In aceasta vara am petrecut o luna in incinta acestui camping,am pus foto, iar o parte din colegi il stiu foarte bine.La reintoarcerea din Maramures,acum trei zile am trecut din nou pe acolo.As propune ca intilnirea din 1 Decembrie sa o facem acolo .In iulie,am avut ceva discutii cu D-l Curelea si cu Nicu Copos patronul campingului(reluind discutia si acum trei zile)care a fost incintat de propunere.Darmanestiul se afla intro zona accesibila echipajelor ,spatiu mare de campare cu multiple dotari.Totodata se pot face si unele interventii la rulote s-au campere ,in atelierul dotat.Este o propunere... 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Sandu Matei

Re: Propunere-1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau

Mesaj de Sandu Matei »

intro propunere de genul,musai tre sa existe si tariful/echipaj si posibilitati de cazare pt cei care vin fara rulota.aveti aceste informatii?daca nu,inseamna ca este doar o dorinta.
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Pretul pentru campare rulote si auto rulote joaca in jurul a 35 ron/noapte inclus curent ,apa calda dusuri si spalator,apa curenta,terasa,net,paza,etc.Pentru cei fara rulote s-au autorulote ,nu exista spatiu de cazare ,decit a inchiria cred rulote expuse pt.vinzare .Nu sunt sigur ,puteti intreba la telefon 0740157895-Nicu Colpos,patronul .
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

eu spre ex sunt dornic sa vin fara rulota(sunt satul 3 luni in rulota la paltinu),pot suna si singur,dar este propunerea dumneavoastra,deci veniti cu toate datele daca vreti sa fie luata in seama propunerea pt 1 Dec,pt ca sigur vor fi mai multe.
O zi buna
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Deja CD analizeaza mai multe locatii. Se va avea in vedere toate aspectele: pret pentru grup organizat, numarul de membrii rulotisti afiliati asociatiei din zona respectiva, cazare pensiuni, salon pentru desfasurarea activitatilor de zi si seara-noapte, oferte meniu pentru masa festiva si de ce nu si surprize. La momentul oportun se va face anuntul cu locatia aleasa.Fiind o adunare organizata de asociatie locatia va fi aleasa de CD. Comentariile deocamdata sunt de prisos.Si campingul Camperland este in vizorul CD.
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

OK.Stiam ca s-au purtat ceva discutii atit de d-l Curelea cit si de Mihail,in vara cind ne-am intilnit la Darmanesti.A fost o propunere ..nu o dorinta personala.Asteptam atunci si propunerea s-au hotarirea CD-ului. 😉
Volvo V50 2.0 HDi+
Stefan Serban
Site Admin
13

Mesaj de Stefan Serban »

Buna ziua.

Imi cer scuze ca intervin in discutie.

Conform PV al intrunirii CD din 25.09. postat si in cadrul forumului a fost stabilit urmatorul aspect :

"5. S-a stabilit, cu unanimitate de voturi, ca intalnirea de 1 decembrie 2012, sa se organizeze, de catre asociatie, la campingul CAMPERLAND din Darmanesti."

Detaliile cel mai probabil urmeaza sa fie stabilite.

O zi placuta va doresc!
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Daca da Dumnezeu si soacra mea se simte mai bine (a fost operata miercuri), saptamana viitoare voi merge la Camperland si voi incerca sa discut punctual toate problemele ce ne intereseaza (pret campare, oferta de pret pt. meniu masa festiva, posibilitati de cazare in apropiere). Voi face si cateva poze cu locatia campingului, a restaurantului unde se va organiza masa festiva si a unor pensiuni din zona. Insa pentru a rezerva restaurantul ar trebui sa stim, aproximativ, numarul colegilor care doresc sa participe la acest eveniment.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Pentru unii este ,, nitelus "cam departe , gandesc , acest lucru sa nu fie un impediment pentru o parte din participanti , se ridica la un cost (carburant/perioada 2-3 zile) :mrgreen:
Daca ramane aceasta locatia nu-i bai dar gandind un picut si la cei cu o situatie financiara mai ,, stramtorata"....
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Personal , doresc o aniversare a clubului , cu rulotele asezate intr-un mare careu ,off camping (undeva gen Valea Cerbului ) cu 20-30 kg de pastrama si 500-600 de mici ,basca pulpite si multe alte legume zburatoare si miscatoare , cu mesele insirate care de pe unde are , ziua in amiaza mare (12.00 maxim 13.00 :lol: ) sa cante muzica sa avem intrare gratis , HORA MARE SI FRUMOASA SA NU SE MAI STEA LA MASA ,iara seara un foc mare unde facem o cantare .

ps. Aud tot mai frecvent despre ,, posibilitati de cazare si in viitor daca se poate si pe bilete de pensionari pai ,, ori suntem rulotisti ori nu mai suntem ?". am ales ruloteala dar rezerv camera la hotel , inchiriem cor/cort doar pentru unii , ceilalti ,, dam receptii !!"
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Deci :idea: s-a stabilit ! Nu s-a votat locatia....misto....cred ca o sa avem un 1 decembrie in mai multe parti. As ruga pe cineva priceput sa puna aici linkul cu sedinta pt ca eu nu o vad....oricum port ochelari deci sunt chior.
Nu neg locatia e normal sa mai schimbam ....dar nu ne intreaba nimeni si pe noi daca vrem acolo ? Eu vreau cu Ninel la mici si pastrama :lol:
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

S-a pus problema "in principiu" de cazare la pensiunile din imprejurimi deoarece nu se stie care va fi starea vremii la 1 Decembrie. Nici o adunare off... pe Valea Cerbului nu-i de lepadat dar, ca si la Camperland, cum spuneati mai sus si Dv., pentru unii este nitelus cam departe si daca ninge va fi greu de trecut muntii tractand rulota. Cat priveste inchirierea unui "cor", anul aceste ne vom multumi cu DJ Lupu Ciprian care ne-a oferit un program foarte frumos la Laguna Albastra. Masa festiva nu este obligatorie ! Participa, ca si la "tombola", cine doreste.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Încuiat