Cora Baltes scrie:Daca ne permiteti, ne dorim sa participam si noi la aceasta iesire impreuna cu alte 2 familii rulotiste din Sibiu.
Daca ne primiti, va rugam sa ne dati detalii despre ce ar trebui sa avem cu noi si eventual cateva indicatii cum se ajunge acolo!
Va multumim,
Cora & Calin
Cora, nu trebuie sa va permitem, suntem chiar bucurosi ca doriti sa fiti alaturi de noi la aceasta intalnire, lucru valabil pentru oricare coleg rulotist.
Detalii despre cum se ajunge am vazut ca v-a dat Ciprian, pentru alte lamuriri va stau la dispozitie la nr. din semnatura.
Cateva precizari/lamuriri legate de actiunea nostra in aceasta locatie :
- Atat intalnirea din septembrie, dar si cea despre care vorbim acum nu implica niciun fel de obligatie. Alaturi de cativa prieteni ne-am propus sa incurajam initiativa proprietarului care incepuse deja sa-si adapteze locatia pentru rulotisti, si cum tot ce puteam oferi era entuziasmul nostru si cateva perechi de maini de ajutor, s-a ajuns aici.
Dar NU TREBUIE adus nimic si NU TREBUIE facut nimic; totul este pe baza de VOLUNTARIAT(unelte se gasesc la pensiune). Glumele colegilor ca vin cu lopetile din dotare trebuiesc privite ca atare, iar tot ce va trebuie la aceasta intalnire, ca de altfel la toate intalnirile rulotistice,
este buna dispozitie, bunul simt si aplecarea catre socializare.
Va asteptam cu drag si, asa cum spunea colegul Ciprian mai sus, va stam la dispozitie pentru eventualele lamuriri.
L.E.
Am uitat sa precizez , tarifele sunt urmatoarele :
-35 ron cu conectare la curent;
-30 ron fara conectare la curent;
-parcare rulota, 50 ron/luna;