rusu - modereaza bine sau nu ?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat

rusu modereaza forumul

bine
67
57%
rau
51
43%

Voturi totale: 118

Luidort Peti
Membru fondator
18

rusu - modereaza bine sau nu ?

Mesaj de Luidort Peti »

cred ca am putea sa ne exprimam gandurile intr-un loc si nu peste tot...
va rog in legatura cu moderarea lui rusu mihai spuneti parerea aici
face bine ce a ce face si cum face sau nu ...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Viorel Grosu

Re: rusu - modereaza bine sau nu ?

Mesaj de Viorel Grosu »

Va rog ca parerea sa se exprime doar prin vot si nu prin postari pentru a nu se ajunge la controverse si la.... altele. Daca nu este de interes doar rezultatul votului atunci votarea nu are rost . Voi sterge postarile off topic.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Toate postarile Off topic au fost sterse din topic si mutate la postari off topic. Continuarea comentariilor in afara votarii vor atrage avertismentele.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Viorel Grosu scrie:Continuarea comentariilor in afara votarii vor atrage avertismentele.
I-mi pare rau ca trebuie sa intervin....si poate ca va fi si ultima data ... :|
Viorel ...n-am nimic cu tine ....dar tocmai randurile de mai sus care nu sunt tocmai "inspirate" , au facut sa se ajunga unde s-a ajuns !
Nu crezi ca in loc de ce ai scris tu mergea ceva de genul :"Multumesc pentru intelegere !"
In felul acesta prin mesaje imperative si lipsite de eleganta ,s-ar putea sa ramanem cam putini pe aici !
In orice caz ,acum in al 12-lea ceas ,fac un apel spre o RECONCILIERE intre toti membrii acestui club !

1-eu zic sa incepeti cu amnistierea celor banati !
2-alegerea unor moderatori in mod transparent prin votul tuturor membrilor cotizanti....AICI pe forum !!!! (pentru ca aici pe acest forum suntem moderati...nu la nus' ce intalnire)...sa nu fie membru in CD
3-.... mai departe ..propuneti voi !!!
Ultima oară modificat 26 Sep 2012, 13:11 de către Bratulescu Ionut, modificat de 2 ori în total.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

va rog sa ma ajutati ca nu mai stiu unde gasesc postarile off topic... am imbatranit... :( :oops:
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU se mai vad decat in sectiunea membrilor cotizanti ca si multe alte topicuri ce tin de asociatie , CD , moderare , conducere , decizii ... etc
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Inteleapta treaba, +1 Viorel. Scuze de off topic!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Calin Lisovschi
Membru forum
18

mda... ma rog... politica pumnului in gura: nu vorbim despre problemele noastre, deci nu avem probleme. tipic conducerii romanesti, in general...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Domnule Calin, politica " pumnului in gura " o percepeti doar dumneavoastra.Nu vi se pare ca acest forum este guvernat de un regulament pe care trebuie sa-l respectam? La inceputul topicului v-am rugat doar sa votati, nu sa si faceti comentarii. A vota nu vi se parea mai democratic, votul, decat tot ce s-a postat? De ce s-a ajuns unde s-a ajuns? Pentru ca nu se vrea ceva clar si la obiect,adica rezultatul votului, se vrea balacareala ,insulte, jigniri ,comentarii,toate fara rost. V-am avertizat de la inceput ca se va ajunge la controverse si la ...altele. Eu am moderat acest topic,si chiar i-am rugat pe Lupu Ciprian si pe Rusu Mihai sa nu intervina,dar d-voastra aveti ce aveti cu moderatorii care fac parte din CD. Eu nu fac parte din CD. De fapt ce va roade pe d-voastra? Cand mergeti la vot,fie ele locale sau parlamentare ,tot asa, scrieti comentarii pe buletinele de vot sau votati si atat? Am lasat topicul la liber ca sa vada toti membrii la ce se ajunge de la o idee. Acum a iesit la suprafata tot raul din membrii acestui forum. Nu credeti ca semanam cu niste copii gelosi pe jucariile altora si care se cearta mereu pe acest subiect? Poate la fizic nu, dar la minte si manifestari mai este mult pana la maturizare.
Pana rezolvam problemele noastre ar tebui ca fiecare sa -si rezolve problemele personale dar nu aici pe forum ci in privat.
Domnule Ionut Bratulescu, daca a respecta un regulament inseamna a nu fi " inspirat" atunci poate ca ar fi bine ca forumul sa functioneze fara regulament si ca oriunde unde lipsesc legile si regulamentele va aparea anarhia. Atunci cum sa spun "Va multumesc pentru intelegere"?
Va multumesc pentru intelegere.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Viorel Grosu scrie: Asa dupa cum am spus cei care au postat in acest topic ati fost offtopic si veti primi advertisment. Va multumesc pentru intelegere.
Sarcastic raspuns !...si parca vad si putin "mishto" !
Primesc advertisment ..OK !
De parca as fi primul...in ritmul asta o sa va dati unul la celalalt advertismente pentru ca ma gandesc si eu sa ies din aceasta asociatie
Semnalul meu a fost unul de reconciliere dar si asta se pare ca este rau in viziunea Dv-s
Pacat de asociatie...pacat de noi si de multe altele
PS : Asta NU ma va impiedica sa ma intalnesc cu fruntea sus cu oricare dintre Dv-s pentru ca stiu ce-am scris si bune..... si mai putin bune in viziunea unora....
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Ma intreb cum ar fi decurs desfasurarea acestui topic daca Dl.Rusu reusea sa va numeasca, pe Dv., D-le Bratulescu, moderator ? CD al Asociatiei considera ca respectarea regulamentului forumului trebuie sa fie, in principal, grija tuturor membrilor asociati, tocmai pentru a se evita asemenea situatii.
Cu stima,
Violeta Popa
Cred ca sunt off.. D-le Grosu, moderati.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Calin Lisovschi
Membru forum
18

dupa cum spuneam si altadata, aici toti suntem prieteni, deci prefer sa mi se spuna pe nume, adica direct Calin, nu domnul Calin (mersi frumos, oricum).

acum, chiar ma intreb daca doar eu vad si simt aceasta politica... ati incercat vreodata sa vedeti cati dintre rulotistii vechi au plecat de pe acest forum? v-ati intrebat de ce? nu credeti ca problema este in continuare aici? cine nu e cu noi e impotriva noastra? sa inteleg ca voi sunteti cunoscatorii adevarului absolut? nu cred ca cineva poate spune ca doar el spune adevarul... de obicei trebuie cautat pe la mijloc, insa unii nu il cauta decat "in cealalta parte".

pe de alta parte va multumesc pt avertisment. ma si mir ca mi l-ati dat asa tarziu. sincer nu stiu pt ce. pt ca nu sunt de acord cu ce spuneti voi? am jignit pe cineva vreodata pe forum? nu cred! si atunci, pt ce este acest avertisment? pt diferenta de opinie? in acest caz ramaneti cu bine! nu imi pare rau decat ca am crezut intr-o idee timp de 5 ani de zile... se pare ca am gresit...

promit sa nu va mai deranjez. niciodata. punct.

al vostru, cu respect, calin.

@klinutzu

0727.19.19.39
Încuiat