Cupla antibalans ALKO AKS 1300

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Cupla antibalans ALKO AKS 1300

Mesaj de Catalin Gigi »

Marinescu scrie:Imi poate spune cineva , de ce in timpul mersului, se ridica clapeta de la cupla antibalans?
Nu eu imi doresc lamuriri !!! Eu credeam ca o sa ii raspunzi colegului care a cerut ajutor ...
Eu NICIODATA nu o sa vreau sa merg cu ea ridicata ...daca nu sta o leg cu scoci de jur imprejur si tot o fac sa stea :mrgreen: pana o repar !!!

Eu raman la parerea mea ca daca fabricantul a facut-o sa stranga cupla pe cui inseamna ca asa trebuie ...

De cand am vazut acele poze ...eu unul va sfatuiesc sa va schimbati cablul de siguranta care prezinta inbatranire dar si o revizie la cupla nu strica nimanui odata la ceva timp !!!
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Cupla antibalans ALKO AKS 1300

Mesaj de Panait Valentin »

Nu sunt ''tatic'' in sisteme antibalans da' am si eu la fel, incearca sa strangi putin surubelul care se afla pe lateralul clapetei(vezi foto), are rol de a ingreuna miscarea acesteia, poate buba este de acolo.
Desigur ca poate sa fie si cum spun colegii mai sus.
Fişiere ataşate
600[1].jpg
600[1].jpg (51.41 KiB) Vizualizat de 1693 ori
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns