Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Stie cineva unde este amplasat redresorul in rulota elddis ca eu nu il vad sub nici un pat ? iar in si langa lacasul baterieii nu este nimic ........firele de la baterie am vazut ca coboara sub rulota si merg in spatele acesteia .......
Salut! Cauta langa boiler-ul de apa calda, in partea stanga. Eventual pune niste poze cu tot ce se afla sub canapele. Arunca o privire si sub cele doua fotolii.
Am alta intrebare si ca sa nu umplu forum-ul de topicuri noi am sa continui aici : pe masina am priza cu 13 pini bine montata cu 12V continuu pentru rulota intrebarea este : cum folosesc cele doua stechere de 7 pini de pe rulota are unul negru si unul gri , cand am luat-o am folosit pe cel negru cu un adaptador 13-7 si in interior nu aveam curent 12V , daca folosesc doar pe cel gri pot avea si curent in rulota si semnalizarile necesare , frana etc . sau trebuiesc folosite amandoua in acelasi timp ?
Ai doua variante :
- cea mai buna ar fi ca in locul celor doua stechere cu 7 pini ( N si S) sa montezi unul cu 13 pini, dispunand firele ca in schema de la BIBLIOTECA TEHNICA viewtopic.php?f=24&t=880
- mai exista o varianta, care te complica putin ...adica in locul prizei cu 13 pini de pe masina sa montezi doua prize cu 7 pini viewtopic.php?f=24&t=880&start=15 ( S si N) dar nu recomand varianta, deoarece ptizele N se gasc usor, dar cele S (Servicii) se gasesc greu si sunt scumpe !
Viorel, mai exista si a 3-a varianta: un cablu-adaptor cu cupla cu 13 pini la un capat si 2 prize pe fir (12N pentru luminile de circulatie si 12S pentru circuitele suplimentare ale rulotei).
Set fisa + priza 12S iti pot oferi la 70 RON, noi noute. Da un semn daca este convenabila aceasta solutie.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Multumesc Costin pentru oferta , nu am vazut postarea pana acum , am cumparat din Anglia un adaptador 13 - 12N 12 S , dar am alta intrebare ce baterie pentru rulota pot cumpara din Bucuresti , nu caut la mana a doua numai noi si la un pret bunicel daca stiti vreun centru .si ce model este bun pt rulota .