Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
buna ziua,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat ,am vrut sa aprind soba ,da scanteie,vine gaz,se aprinde tin apasat butonul cateva secunde si cand iau degetul de pe el se stinge flacara...astept indrumarile si sfaturile dvs.
Cu respect Dan
Ca sa intelegi cum functioneaza soba poti citi si celelalte topicuri dedicate trumei si problemelor ei , dupa care vei sti daca te incumeti sau nu sa o desfaci pentru curatare si verificari ! Succes !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Dupa cele scrise de tine, termocontactul de la arzator este problema. Da masca jos curata-l si verifica legatura lui.
Daca nu functioneaza , il comanzi la Exis.ro si-l schimbi, sau la Costin Tabra care ti-l si monteaza.
Daca nu le ai cu surubelnita, nu te baga, apeleaza la "meseriasi".
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Termocontactul este cuiul care se inroseste cand arde flacara.
Suna-l pe Costin Tabra( +40 72 9082819 costin.tabra@gmail.com) sa te scoata la lumina, ca sigur nu le ai cu surubelnita.
Bafta si drumuri bune
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Incearca sa apesi mai tare, poate este oxidat contactul de la terminalul termocuplei, asa pateam la fosta rulota... Oricum trebuie umblat acolo si remediata problema.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
In general tot ce tine de curent electric si instalatie de gaze trebuiesc tratate cu maxima seriozitate si profesionalism , nu sunt lucruri de joaca sau in care sa ,, ne dam cu parerea " priceperea caută pricepere
ps . eu am vazut rulota cum incerca a se desprinde de sol in momentul aprinderii ,, sobitei "
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
@Daniel: da-mi un telefon sa stabilim o intalnire, caci ceea ce ai descris tu este un defect destul de frecvent la sobele Truma; se repara insa trebuie desfacuta soba, se curata, se schimba piesele defecte, se remonteaza totul la loc si se mai face apoi o intretinere anuala :-).
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com