bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
,, Viaţa este un joc dur şi halucinant, viaţa înseamnă salturi cu paraşuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi şi să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voinţa de a ajunge în punctul tău cel mai înalt şi a te simţi nemulţumit şi neliniştit când nu reuşeşti să o faci." :|
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
,, Realitatea este ceea ce majoritatea consideră că trebuie să fie, nu neapărat lucrul cel mai bun şi nici macar cel mai logic, ci ceea ce s-a adaptat dorinţei colective." :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
,,Fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Aceasta zi ne da ocazii pentru a invata ceva nou: exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata, si depinde de noi daca vom profita de acestea sau nu." :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
•Un exilat nu mai are prieteni şi această nenorocire este mai cumplită decât exilul însuşi. (Theognis)
•Cine are casa din sticlă nu aruncă cu pietre în casa altuia. (arab)
Ninele, dai foarte multe citate , foarte profunde. Sunt citate din "panseurile" unor oameni importanti?
Ne dai si noua sursa si eventual numele celor ce le-au scris?
Oricum, tot respectul pentru ca le-ai ales si postat aici. Faptul ca le citezi iti confera jumatate din valoarea de autor.
Daca tot vorbim de cugetari o sa fac o cugetare personala fara a avea pretentia sa fiu luat in seama.
Am "prieteni" de familie, vreo 4, de peste 30 de ani. Am constatat ca s-au indepartat de mine din clipa in care eu am inceput sa am bani ca om de faceri si ei nu ( ca profesori)
Daca pe vremuri raspunedeau prompt la o invitatie de tipul "hai sambata la un gratar", acum refuza de 9 ori din 10. Am incercat sa analizez cauza plecand de la premiza ca eu m-am schimbat fata de ei (am uitat de unde am plecat!) si am incercat sa ma comport cat mai aproape de cum ma comportam inainte.
Oare numai eu oi fi de vina sau si o oarecare invidie din parte alor?
Exista si prieteni care te accepta pentru ca le pari inferior lor? Pentru ca nu mai pari asa nostim?
Dealungul timpului am petrecut cu ei peste 20 de revelioane si cam toate aniversarile lor si ale noastre, cu exceptia ultimilor ani.
Asta se vrea un fel de discutie despre prietenie ca un sir de cugetari personale ale noastre depre acest subiect.
Sper sa nu fiu considerat of topic pentru ca nu ma rezum doar la citate.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Topicul ,,Cugetarea zilei" a fost ales in primul rand pentru mine , apoi pentru membri forumului , cugetarile si citatele sunt alese si selectate de pe unde pot si nu in ultim rand ,,alese " in functie de starea de spirit a membrilor nostri, stare, perceputa de mine , este un topic care ma leaga si in care pot contribui cu ceva ,,la bunul mers" al Asocitiei ClubRV-Ro .
Sunt o fire optimista si cred in Mos Craciun !
Va multumesc pentru intelegere si rabdare tuturor membrilor forumisti :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575