Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Subsemnatul Bucataru, cu respect va anunt ca ma retrag din aceasta asociatie si forum , pana va reveniti la normal (asa cum v-am cunoscut pe toti ) ,nu sunt suparat, dar o fac ca forma de protest :? Va respect pe toti si nu pot sa ma inclin nici in stanga ,nici in dreapta .
Ne auzim pe tel.
Nu am sa spun public motivele,dar cu lacrimi in suflet consider ca locul meu in actuala asociatie nu isi mai are rostul.
In toti acesti ani am cunoscut zeci de oameni de calitate de la care am avut de invatat in viata, ...................... TEXTUL A FOST PARTIAL SUSPENDAT TEMPORAR PINA MIINE 26.10.2013 - ( este pastrat si originalul )
Daca SANDU Matei, isi sustine si miine textul de asta seara, colectivul moderatorilor va lua o decizie
Moderare partiala facuta de : Rusu Mihail ......................
Pt cei care m-au respectat si am avut amintiri placute:VA IUBESC SI VA RESPECT!!
Pt carcotasi........cititi mai sus printre randuri..........restul e'can can
Sandu, am suspendat temporar textul tau "din mijloc" care eu personal il consider fara rost si cu tente ce nu-ti prea stau tie in caracter. Nu te grabi in decizii.
Te-am cunoscut, am fost la intilniri si cred ca ai luat o decizie ce trebuie sa o mai cintaresti. Daca si miine iti menti decizia, sigur colegii iti vor sterge contul
Originalul textului e in PC si pot justific fata de colegi suspendarea temporara a acestuia. Sper ca miine sa revi la acelasi statut sau chiar de membru cotizant
Numai bine si sa ne gasim cit mai curind la o intilnire cu colegii Club RV.
.
Eu ti-am scris frumos, tu mi-ai raspuns urit. Ultimul tau mesaj a fost sters pentru calomnii si atacuri la persoana, iar din acest moment, dorinta ti-a fost indeplinita.
Solicitarea de stergere user nu are legatura cu asociatia, are legatura numai cu forumul.
Din asociatie se pot retrage numai membrii asociati.
Acest topic nu are legatura cu asociatia si nici cu presedintele fost , actual sau viitor.
Ce a vrut sa "spuna" dl. Peti , eu personal nu am inteles cu toate ca sunt odihnit e dimineata ...
UN moderator cred ca va trebui sa faca ceva curatenie pe aici... unde -s cam multe postari off topic .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ciesc aici citesc acolo,tot timpul oameni sunt nemultumiti cu moderatorii...ce av vrut sa spun,ca iniferent de comentarii,important este ca asociatia club rv mai exista.
apoi e treaba fiecaruia ce intelege...