Pentru ca vremea calda ne permite si pentru ca implicarea rulotistilor cu suflet mare a facut posibil, weekend-ul trecut ne-am intalnit din nou la Rasnov si am terminat santurile pentru cablul de electricitate. De data asta, prin bunavointa lui Gigi Catalin, am beneficiat de ajutorul unui miniexcavator adus pe platforma de la Mizil, motiv pentru care orele de munca voluntara din trecut au fost pasate in sarcina utilajului, transformandu-se in momente de joaca pentru noi.

Intre timp s-au mai dat curs propunerilor noastre de amenajare a aleii de access si a iluminarii spalatorului amenajat in lunile de vara.

in spate se vede rampa de acces...

lumina la spalator...
Totodata, prin bunavointa D-lui Iancu s-a obtinut posibilitatea ca rulotele parcate la Pensiunea Rasnov sa beneficieze de asigurare gen CASCO impotriva furtului, incendierii sau inundarii.
Asadar cu conditia solicitarilor multiple, pentru suma de 15 euro/an ne putem asigura rulota CA BUN PARCAT impotriva pagubelor de orice fel.Pana la plecarea noastra spre case am primit asigurari ca pana la urmatoarea vizita, de 1 decembrie, vom avea si apa calda la spalator, respectiv furtun cu apa la locul de deversare a toaletelor.