Murighiol- locatie intalnire 2012

Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Murighiol- locatie intalnire 2012

Mesaj de Dragomir Gabriel »

In week-end-ul 7-11 septembrie am fost la Murighiol impreuna cu alti membrii ai clubului, membri cotizanti si forumisti, in total 10 echipaje, pentru stabilirea locatiei intalnirii nationale Delta 2012. In urma expeditiilor pe dig am ajuns la concluzia ca Diadema ar fi singurul loc in care incap cel putin 25-30 de rulote. La Dunavat nu primeste nimeni rulote sau corturi pe gazon. Postez si un clip, o pensiune din Murighiol unde se poate manca un bors de peste delicios, Serghei Condrat care ne-a insotit in Delta, cu cantece vechi, povesti despre pescari. Impreuna cu Ionut Bratulescu, am fost la Dunavat cu barca, pentru a studia terenul vazut din apa, dar locatii mari pentru campare nu am gasit. La Diadema pe vas sunt si camere cu 3 paturi, baie comuna, pret 80 lei pe noapte. Pretul pentru iesiri organizate cu rulotele, stabilit de doamna Pusa, 25 lei/zi/echipaj. Acces la dusuri pentru rulotisti, contra cost, 4 lei. Se poate manca pe vas la cerere. Urmeaza clipul...

Link Youtube- http://www.youtube.com/watch?v=qo802CEEOTk
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Murighiol- locatie intalnire 2012

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Frumos, intodeauna Delta Dunarii are farmecul ei, indiferent de anotimp.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Daca initial am fost 3 echipaje pt a merge la Diadema cu un scop clar stabilit, in final trupa s-a marit instant. Deja a prezentat Gabi Dragomir situatia. Diadema ramine locul ideal pt intilniri
De data asta drumul e perfect si nu se mai risca un nou patinaj artistic. Noi am platit 35 lei/noapte cu curent inclus, dar la Intilnirea Clubului s-a fixat 25 lei/echipaj. Am gasit curat si liniste.
Inaintea noastra sosisera fam Curelea, Deliu si Aurelian Zarnescu. Noi am ajuns impreuna cu Gica Papuc. In urma noastra a aparut familia Grosu si Dragomir. Ne-am asezat grupati la intrare.
In prima seara Aurelian Zarnescu " ne-a alintat " cu un lighian de peste prajit.. A doua zi au sosit si fam Predonu. Atmosfera se vede in fotografii. A fost practic o relaxare insotita de veselie.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Prima echipa a fost in plimbare cu barca pe lacurile din jur si pe canale. Nea Serghei este un localnic ce ne-a delectat cu descrierea, povestile si cintece lipovenesti, un om de nota 10.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Voi continua cu fotografii din circuitul facut pe lacuri si canale. Mi s-a parut cea mai frumoasa excursie, avind in vedere si vremea superba de care am avut parte. Frumos in Delta... :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Inclin sa cred ca asta a fost iesirea din delta de anul acesta a clubului... :(
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Initial, am plecat ca si anul trecut, in recunoastere. Dar membrii din CD au venit pentru prospectarea posibilelor locatii pentru iesirea nationala delta, deci am fost pe dig pana aproape de Dunavat, ne-am intors unde drumul nu mai era practicabil, dupa care am fost pe asfalt la Dunavat. Asa cum am mentionat in postare, nici la Dunavatul de Sus si de Jos, nu te campeaza nimeni pe iarba. Doar pe dig, dar nu incap multe rulote. Negocierea cu d-na Pusa este de 25 lei/echipaj/zi. Sper ca iesirea va avea loc, chiar daca vor fi doar pescari pasionati...

Singurul loc mai mare, pentru maxim 7-8 rulote...

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Bogdan, ar fi pacat sa nu se adune un grup de colegi care sa participe la Intilnirea din Delta intre 20-24 Septembrie, topic special creeat de catre presedinte viewtopic.php?f=131&t=6249
Drumetia asta a noastra, a fost facuta special pt a vedea daca exista si alte locatii. Am vizitat atit zona digului, cit si zona Dunavat, dar nicaieri nu ni s-a parut mai bine ca la Diadema.
De fapt o sa vedeti in pozele ce vor urma, atit excursia cu barcile, cit si drumetiile facute pt a descoperi noi terenuri. E un teren f bun pt off camping, dar foarte riscant in caz de ploaie
O sa pun cit mai multe poze, special pt ca cei ce nu au fost, sa-si faca idee asupra locatiei. In plus, s-a obtinut si un pret acceptabil. In Septembrie e cald, acum ramine de vazut "meteo"

La plecare ne-am impartit in doua barci, una cu "vizitatori" la nea Serghei si una cu "pescari" la Catalin, un alt lipovean simpatic. Incerc sa va prezint in citeva poze, pe unde am si ajuns

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pe canale, ne-am oprit, ni s-a povestit despre istoria locurilor, sate desfintate, despre animale salbatice, grinduri, plauri si altele, inclusiv ne-a Serghei ne-a cintat o melodie specifica..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa trei ore de plimbare, l-am invitat pe capitanul nostru lipovean la o gustare si o bere rece, pt ca excursia a fost foarte reusita si am fost f multumiti raminind cu o amintire de neuitat.
Ceilalti colegi, au mai intirziat aprox 2 ore cu Catalin, comandorul 2, raminind la pescuit. La intoarcere, toti erau fericiti, venisera cu o captura de 6 kg de peste, care s-a servit la cina.. :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Daca ati sti ce rau imi pare ca nu am putut veni si noi in Delta. Dar vorba inteleptului : "intai munca si apoi distractie" - ramane cale de urmat. M-am bucurat sa vad persoane dragi in jurul mesei, la un peste prajit, v-am urmarit plimbarile cu barca si expeditiile prin diverse pensiuni pentru a gasi un loc cat mai propice pentru intalnirea din 20-24 septembrie 2012. Sper ca la aceasta intalnire sa participe toti cei ce iubesc Delta, pestele si plimbarile cu barca. Locatia de la Diadema pare ideala deoarece ne asigura curent, dusuri si, in caz de vreme rea vom putea parasi locul fara probleme. Deci, Domnilor colegi, aceasta este locatia si data adunarii anuale din Delta, la care ne-ar face o deosebita placere sa participe cat mai multi iubitori de natura.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim doamna Violeta pt. rindurile dvs. Cred ca faptul ca am ajuns 10 in loc de 3 familii, a demonstrat ca daca se si doreste, se poate. In plus, a fost si o prognoza meteo favorabila.
Tintarii au disparut, zilele sint super, noptile sint cam reci, cu multa umezeala. Din discutiile cu localnicii, se pare ca septembrie este ok, pentru vizitarea Deltei. Continui cu citeva poze.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Poze de pe dig, in cautarea unor noi locatii "off camping". Dupa aproximativ 3-4 km, am gasit o locatie super pt 8-10 rulote, insa riscul unei ploi aduce neplaceri, deci ma abtin de la comentarii.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

De aici, ne-am deplasat in Dunavatul de Sus si de Jos, pentru a verifica doua locatii ce pareau ca au ceva curte, loc de campare. Urmeaza poze cu aceasta vizita si despre finalul excursiei.

.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Sunt in asentimentul lui Ionita Bogdan , va felicitam pentru reusita si poate la anul o reeditam cu o prezenta mai numeroasa 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Da, asa e Ninele, ai dreptate, anul viitor trebuie stabilit ca data "fixa", ultimul weekend pina sa inceapa scolile. Pun si ultimile fotografii de la Diadema, pt. ca oricine sa-si dea seama de locatie.
La Dunavatu de Jos nu am gasit loc de campare, insa am poposit in curtea unei pensiuni ce mi s-a parut ca foarte ingrijita si buna ca locatie pt cei ce vin fara rulota, in vacanta scurta, urmariti :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Luni a ajuns la Diadema si fam Bratulescu. Ionut pe faza, a venit cu un motor de 30cp si a inchiriat o barca de la localnici. Noi marti am plecat spre Navodari, prin Sarichioi, Jurilovca, Camping S
Gabi Dragomir a ramas cu Ionut Bratulescu si din ultimele povestiri, se pare ca au facut impreuna o frumoasa excursie cu barca spre Dunavat si pe canalele acestuia, va descrie cu siguranta Ionut

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La ora prinzului, am parasit Murighiol, nu inainte de a vedea in scurt noile amenajari din zona, dupa care am vizitat Mahmudia si apoi am plecat la pas pe linga lacuri spre Jurilovaca-Navodari.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pe drum ne-am intersectat si cu colegul Dragos Iarovoiu, care se indrepta spre Murighiol. Am facut o scurta pauza in Jurilovca, de care am ramas surprins cit de frumos arata in prezent..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pauza "de prinz", am luat-o la Complexul Lunca, complex pe care-l cunosc bine inca de la amenajare, aflat la 4 km de Jurilova, un complex de nota mare pe care am sa il descriu separat.

Imagine

.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

La capitolul ,,Delta" mereu am avut ,,probleme" sper si doresc ca la anul sa putem scapa de acest ,,handicap' in care an de an sunt nevoit sa admir reusitele reunirilor din delta ale altor cluburi care spre fericirea lor ,,au gasit reteta" 😢
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Scrie răspuns