"Cutia de pe duba" are 6,5m lungime, 2,5m latime si 2,5m inaltime. Am stat foarte mult si m-am gandit in ce fel sa-i fac un suport; recunosc ca m-am gandit si la varianta de ai face un sasiu cu roti(pentru la o adica sa pot sa o mut. In final o sa fac 6 picioare de beton, peste care o sa pun doua grinzi de lemn care sa le uneasca si peste cutia care o sa fie astfel undeva la 6-70 cm de la pamant. In fata o sa-i fac o veranda din lemn. Momentan am cocotat-o pe paleti ca sa nu stea in contact cu solul.
Am fixat usile din spate cu suruburi si platbande, le-am izolat ff bine cu spuma roata, am decupat pe lateral peretele si am pus o usa de termopan, in partea din fata unde era Agregatul de Racire am montat un geam termopan, am reparat coltul din fata dreapa al cutiei care era "sifonat". Fiind cald m-am ocupat insa mai mult de amenajarea terasei laterale caruia i-am facut un zid roata, am nivelat cu pamant, am montat masa mare(2x1m), chiuveta, instalatie electrica pe 12v, panou solar de 20w, baterie auto(pentru moment) de 60Ah, antena Saturn(terestra), tv 12v/7".....Nu am facut prea multe! In chimb am facut un WC de 2X2m :lol: ...am facut fantana la 17m.
Dupa ce o fixez definitiv urmeaza si interiorul, pe care nu ma grabesc sa-l fac pt ca vreau sa iasa foarte frumos. Inca nu stiu daca se merita sa fac o baie mica in interior sau nu. Bucataria la fel, nu stiu daca sa fac una si in interior.
Poze actuale nu prea am, dar merge si una mai din primavara:
Am pregatit si o "truma combi" :lol: face si caldira si apa calda in acelasi timp: