Si acum poze cu ,,Mosul si asistentele lui ghiduse,, :mrgreen: ...
Am intrat la mos ..ne-a intrebat de unde suntem si cand i-am zis ca din Romania stiti ce ma intrebat odata brusc cu un zambet urias ;;
-Ce mai face Serpescu ??? tocmai ce a fost pe la mine zilele trecute dar nu i-am dat nici un ,,cado,, ca nu prea a fost cuminteeee ..)))))))))....
Aici am intrat intr-o sala de clasa la scoala de elfi ...era mica mica ...am intrat ,,debusilea,, unde am urmat niste cursurii de o ora in cere ne invata cum sa fim ,,spiridusi,, in viata reala...dialectul elfilor era ceva in genul filmelor cu arabela )))...am apucat sa aprob un zambet al unei animatoare si a crezut ca eu inteleg totul )))))...la iesire am constatat ca este aproape la fel ca in Romania ...nota de pe diploma este in functie de spaga )))))))). Iar noua ne-a venit o idee instant si ne-am dat ,,nume false,, nume ale unor copii pe care ii iubim maxim...
Am vizitat si fabrica de jucarii a mosului unde am avut ocazia sa incercam sa facem si noi una ...eu am facut un cap de mos pe care o sa il pun la tombola clubului sa se bucure un copil de el ...eu am crescut ))))) iar baietii nostrii sunt maricei ...
Tot din aceasta fabricuta de la un ghiseu se putea comanda felicitarii pt craciun cu destinatar si destinatie prestabilite ...e o chestie sa primesti felicitarea cu stampila de la Rovaniemi si ,,casa mosului ,, ....
Dar sa continui cu pozele ;
La iesire din camera mosului era o nicovala cu o matrita in care iti faceai o moneda cu emblema ,,Santa Claus,, pt a o avea amintire ...Ce credeti ca am facut ?? Deoarece avem multi prieteni si cu gandul la iei am incercat sa facem o strategie prin care sa ,,fabricam,, mai multi banuti cu ,,Santa Claus,, .....zgomotul facut de lovitura de baros pe nicovala nu este chiar mic ...si ma gandeam ca daca o sa incep sa ,,fabric ,, in serie devin suspect ))))) ...si atuuunciii ...am facut o strategie ...impreuna cu restul grupului am incercat sa facem o echipa si sa lucram repede....Mona pregatea banutul , eu il pocneam cu ciocanul , Octav il prelua , Geanina ii aduna de pe jos pe cei care mai cadeau ...si la unu doi trei si am inceput ...poc poc poc poc poc ...rasuna pe tot holul ....banuiam ca nu o sa tina mai mult de un minut pana ce o sa apara cineva care ne-a oprit procesul de productie ...intentionam sa facem pt toti prieteni ...dar nu am reusit ...o parte dintre voi au primit acest banut care speram noi ca va facut placere ...
Poate ca la un foc de tabara am sa va povestesc exact cum a fost ...noi radeam in hohote ...mai ales atunci cand ne-a surprins in plin proces si ne intreba ,,va pot ajuta cu ceva ,, iar eu ii raspundeam in romaneste ...ai rabdare un pic te rog , mai fac cativa si plec !!! ....si acum scriu si rad singur amintindu-mi ....
Nu am facut nimic interzis ...nu scria nicaieri ca ai voi decat la un banut ...iar noi vroiam sa luam pt toti !!!!
Ma prinssssss upssss !!!
Dupa munca cu banuti am stat la o prajiturica din turta dulce traditionala intr-o cafenea din interior...