Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Eu nu prea inteleg cum e asta, administrator tehnic si administrator momaie ( nu fac referire la Ciprian), dar Catalin Mihailescu are dreptate, un back up era necesar. Eu mi-am transferat forumul de doua ori si am pierdut cate ceva dar le-am recuperat in proportie de 90-95%. Un admin trebuie sa fie pe min. 6 ore pe forum, el se ocupa de partea tehnica si nu de moderare sau alte prostii. Rog adminul si am tot respectul pentru el ca stiu ca e munca, dar sa fie responsabil de ""viata"" forumului. Eu zic, ca nu ar fi rau sa incerce sa colaboreze putin cu Mihailescu sau Iliescu ( nu conteaza ordinea). Adminul trebuie sa cunoasca foarte bine platforma forumului si cate putin din linux si win. Spor la treaba.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Domnule Mihailescu, vad ca sunteti bine intentionat ( multumim mult!) si daca ati mai avea si ceva timp poate incercati sa dati o mana de ajutor administratorului forumului in a recupera ce s-a pierdut prin transferul acesta. Cred ca toti colegii vor aprecia ajutorul Dv. mai ales ca noul administrator este un baiat capabil si aplecat spre munca.Va multumim inca o data pentru bunele intentii si sa stiti ca nu am uitat ca la inscrierea in Clubrv mi-ati urat "bun venit".
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
De 2 zile(dupa o absenta de 14 zile de pe forum),ma confrunt cu o problema:in pagina principala a forumului sunt prezentate in prima caseta subiectele "{ RECENT_ACTIVE } RăspunsuriVizualizăriUltimul mesaj";daca intru in "Vizualizare mesaje noi"apar aleator doar unele din topic-urilr care apar ca active in prima caseta(mentionata anterior).Deci nu apar nici ca citite nici ca necitite(cu rosu) la "mesaje noi".Concret am deschis un topic(cautam conectori pt. panoul fotovoltaic si dupa ce am postat nu mi-a mai aparut la mesaje noi,nici chiar cand am primit un raspuns la acea postare.Am accesat forumul si de la job si de acasa si problema este la fel si persista.Se poate rezolva problema?
Revin cu o precizare:daca ma uit in arhiva la chat,unde se vad toate postarile,observ ca sunt multe care nu apar nici la subiecte active,nici la mesaje noi si nici in prima caseta unde oricum cele 5 topic-uri care incap,se schimba cum apar noi postari;deci practic doar daca as urmari chat-ul in arhiva as mai putea citi unele din postari;altfel nu imi apar deloc.Pana acum apareau si se puteau citi toate.Se mai confrunta cineva cu aceasta situatie?Se poate remedia problema?
Eu folosesc functia ''Vizualizare mesaje noi'' si in cadrul acesteia trebuie sa apara toate mesajele necitite de mine (cele cu rosu) dar nu apar cele din sectiunea ''Tehnic/Bursa rv''.