Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gabi Dragomir vi cu sania sau cu ce ??? Ca rulota deocamdata stiu ca nu mai este . Daca vin te cazez la mine ca sa nu uiti cum este in rulota :lol: :lol:
Am sperat ca nu iti vei lua rulota curind darrrrrrrrrrrrrrrrr nu te-ai lasat , sa o stapiniti sanatosi .
La aceasta parada ne dorim sa ajungem si noi de ceva vreme , dar nu am reusit .
Anul acesta ajungem negresit , in functie de dorintele colegilor cu care o sa venim , o sa alegem si locatia cazarii , am vorbit ceva ceva dar nu am stabilit .
Daca sunteti certati cu Atila si nu doriti sa va cazati in campingul lui atunci aveti posibilitatea sa campati vis-a-vis, chiar pe terenul unde au loc toate manifestarile prilejuite de ziua comunei "Campul Cetatii". Anul trecut au fost campate acolo doua rulote iar proprietarii lor au fost, impreuna cu noi, la vestita plimbare cu mocanita. Sa ne vedem sanatosi.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nu suntem certati cu Atila , nici nu cred ca poate exista om sa se certe cu el...este o fire pasnica si prietenoasa ...
Dar Cornel Neferu a venit cu o propunere interesanta care ne-a retinut atentia :D ...sa stam in corturile mongoleze de langa Atila ...sa facem focul in interior si sa stam la povesti ....eu as adauga sa ne imbracam si cu piei :mrgreen: ...
Dar locatia cazarii conteaza mai putin ...
Evenimentul conteaza ... indiferent unde o sa stam o sa ne vizitam colegii prieteni indiferent unde s-ar afla cazati acestia !!!
Poate o sa stam la Atila....inca nu stim .
In corturile nomazilor nu va fi firg, la nevoie se poate face focul. Mai complicat e cu disponibilitatea: tocmai am vorbit la telefon cu cei de la Camp Nomad si s-ar putea (nu-i sigur) sa fi rezervat ultima iurta pentru fratele meu...
Multumim frumos colegu , de cate ori am fost in zona erau pustii si nu ne gandeam ca nu gasim una doua libere ...
Asta sa stam in cazul in care ploua ca noi vara nu dormim :lol:...
Am vorbit la telefon cu dl. Attila in urma cu circa 1 saptamana, sa vad daca are casuta disponibila la Mustang. Nu are, le da sponsorizare organizatorilor de la Baloane; I-am zis ca o sa gasim in cazul asta alta cazare prin Campul Cetatii. Mi-a zis ca nu prea crede, eventual in Sovata!
Probabil nu doar noi rulotistii vrem sa mergem la Baloane, vor si altii.
Gigione, dar tu nu ai rulota (autorulota)? Ce fel de rulotist esti sa vi la pensiune? E loc in camping pentru toata lumea, sa-l iei si pe Sandu Toma si Irimescu; ei fiind banati poate ca nu stiu de eveniment.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"