Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Unul din popasurile vacantei din vara asta a fost Pensiunea Rasnov, unde am fost placut surprins sa constat ca prietenul nostru si al tuturor rulotistilor, Dl. Iancu, a inceput amenajarea locatiei binecunoscute, pentru a o face cat mai potrivita dorintelor si nevoilor noastre.
A aparut un spalator de vase acoperit , cateva parcele amenajate de cca 80 mp. fiecare si inceputul unui sanţ in care se va ingropa cablul de electricitate, motiv pentru care am decis sa propun prietenilor si colegilor o intalnire in perioada 14-16 septembrie, intalnire in care, pe langa voia buna si povestirea aventurilor de vara, sa incercam sa dam o mana de ajutor la finalizarea acestei etape( mai trebuiesc sapati cativa metri de sant :lol: ). Probabil vor exista si pareri nu tocmai multumite de schimbarile existente, insa personal consider ca asemenea initiativa este spre interesul nostru si merita incurajata. Nici nu cred ca va fi foarte mult de munca, iar cateva ore de munca fizica voluntara vor face bine shunculitelor acumulate in ultimele luni.
Multumesc D-lui Iancu pentru deschidere si implicare, in numele urmatorilor colegi, care au raspuns deja "prezent" prin telefon la aceasta intalnire si va asteptam cu drag:
1. Vali Panait
2.Liviu Adrian
3.Augustin Munteanu
4.Daniel Mihai
5.Gabi Popa
6.Sebi si Ana Tintesan
7.
P.S. Revin cu cateva poze din locatie mai pe seara, inca nu le-am descarcat din aparat... :D
Pentru orice fel de informatii va stau la dispozitie aici sau la tel 0727376704.
Cateva poze recente din locatie...
Spalatorul de care spuneam mai sus
Noul loc de campare a rulotelor, delimitat, cu posibilitate de extindere
Prin spatele celor doua rulote trece santul in care se ingroapa firul de curent
Vali,perioada din 16 sept. si pina in 28 sept.cind practic rulota ramine singura,cit se plateste stationarea?
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Nea Nelu, daca pe luna se percepe taxa de stationare 50 ron inseamna ca pe doua saptamani platesc 25 ron.
Se merita tinand cont de consumul in plus pe care-l am tractand rulota inapoi acasa si dupa aceea pana la Mustang.
Dupa calculele mele ''savante''... :mrgreen: economisesc aproximativ 18 litri de motorina (tur-retur Brasov)...se merita si taxa intreaga dar nu este cazul.
Sa ne vedem sanatosi !
In acelasi week-end are loc la poalele Cetatii Rasnov si Festivalul taietorilor de lemne 2012, unde suntem invitati ca spectatori, dar si in calitate de ....... competitori :mrgreen: :D , gazda noastra fiind unul dintre organizatori.
Sa ne vedem sanatosi !
Exact cum spune Irina, daca seful se aliniaza corespunzator si nu ma cheama la lucru, venim si noi.
P.S. Nu am voie sa muncesc, ca am fost bolnav cand eram mic de amigdalita, dar ma ocup de altele ... :mrgreen:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"