Laguna Albastra - Fagaras - BV -

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Re: Laguna Albastra - Fagaras - BV -

Mesaj de Titel Cojocaru »

imi pare rau daca din postarea mea s-a inteles ca fac reclama fie ea pozitiva sau negativa si nu stiu ce este asa de induiosator dar ma rog eu am scris din ce-am vazut acolo si din cele auzite de la colegii care au fost acolo,referitor la pret ca este 25lei sau 20€ vrei sa te duci bine nu iarasi bine acum ca au fost mai multe pareri pro si contra fiecare decide
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Noi de 1 iunie ne-am simtit foarte bine,nu fac reclama, campingul este in afara complexului, este delimitat prin gard. Cine vrea sta in interior, cine nu, in camping. In acea perioada au fost doar vizitatori de zi, noaptea am fost doar noi, rulotistii... Ovidiu si-a dat toata silinta sa ne simtim bine, vorba celor care au scris mai sus, incidente si manelisti pot fi in orice camping, deci nu trebuie facuta reclama negativa la complex, un lucru e sigur, in week-end nu avem ce cauta acolo...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Ca sa nu fiu inteles gresit; nu am nimic cu Laguna, dar discutiile astea sunt general valabile pentru campingurile si oamenii din tara asta. Nu patronii campingurilor sunt de vina, ci oamenii din tara asta, indiferent ca sunt sau nu rulotisti. Patronul de aici, a spus cineva ca trebuie sa faca profit... sa faca, dar nu oricum; sa nu uitam ca si el este roman.
Concluzie personala: acolo nu voi merge decat la schi :D. Am scris in topicul de prezentare a concediului din Grecia; cat am stat acolo nu am inchis geamuri sau usa si lasam pe masa geanta, aparatul foto etc..., din Romania, mi s-a furat in prima noapte gunoiul.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Luca Adrian
Membru forum
17
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Decizia de a face publica experienta neplacuta traita la Laguna a fost pentru ca altii asemenea mie, care doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana alaturi de familie, cu soare si balaceala, sa cunoasca si alte opinii, sa se gandeasca de doua ori si sa ia cele mai bune decizii pentru ei. Este gresit acest lucru?
Pana acum nu am stiut ca pe acest forum avem obligatia de a gandi toti la fel si ca orice opinie contrara este sanctionata.
Puteti sa va exprimati opinia , nu va sanctioneaza nimeni !
Din pacate, asa cum speram sa nu se intample, au aparut .............

.............................................................text eliminat / ofensator

asa ca eu ma opresc din a scrie pe topicul acesta, mi-am exprimat parerea privind acest camping si sper ca parerea mea sa fie de folos celor care intentioneaza sa campeze la Laguna.

Moderat de Lupu Ciprian
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

intervin si eu. in opinia mea este de datoria patronului sa atraga atentia asupra respectarii unui program sau a unor minime principii de bun simt. cred ca sunteti de acord cu mine marea majoritate dintre cei care ati fost plecati in strainatate ca in orice camping in cazul in care nu respecti regulamentul poti fi poftit afara de catre patron. la noi nu se poate aplica acelasi lucru?

din perspectiva patronului: fiecare face investitiile pe care le considera necesare, pretul platit de noi rulotistii pt anumite facilitati fiind pe masura. dar atmosfera din locatia respectiva trebuie sa fie placuta si fara sa deranjeze pe nimeni, iar patronul trebuie sa vegheze asupra respectarii unui regulament. din pacate unii dintre patroni nu aplica aceste lucruri, pt ei contand doar recuperarea investitiei si profitul. patronul de la laguna poate binemersi sa dea pe cineva afara din locatie pt purtare neadecvata, insa DOAR DACA VREA!

revenind la rulotisti: am observat ca de obicei cautam conditii de 5 stele la pret de 1 stea, si aia stinsa sau cazatoare... ar trebui sa intelegem ca o afacere e o afacere, nu organizatie filantropica!

dupa parerea mea este de datoria fiecaruia sa faca tot posibilul sa incerce sa faca educatie, atat patronilor cat si turistilor, pt ca altfel nu vom putea reusi sa ne civilizam. ii pot sugera unui patron ce poate face pt a imbunatati conditiile la aceiasi bani; daca vrea sa asculte ceea ce ii propun bine, daca nu, am varianta de a ma muta in alta parte. totodata am dreptul si obligatia chiar de a scrie impresiile mele pe acest forum asupra unei anumite locatii.

sa va dau acum un exemplu trait de mine anul asta in venus: dupa cum spuneam, in camping a venit un grup de tigani, care au cam facut galagie. am vorbit cu laurentiu (patronul) despre ei, iar el mi-a spus ca le-a pus deja in vedere sa termine cu galagia. dupa cum am mai spus, acestia s-au conformat (bravo lor, jos palaria, au procedat mai bine si mai frumos decat multi romani de-ai nostri!...) si au dat volumul mai incet. deci se poate, da? bravo laurentiu! va intreb pe cei care ati fost la laguna: ati fost la conducere sa le semnalati aspectele care va nemultumeau? daca nu, atunci nu aveti dreptul sa va plangeti... (la 112 ati incercat sa sunati?...)

asa cum pot sa va dau si exemplul patronului de la camping s, care nu se implica, iar in concluzie nu mai merg acolo cu rulota...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ Calin ai scris exact la obiect , sunt 100 % de acord cu toate cele de mai sus !
Tin sa menionez ca am discutat problema respectiva cu mama patronului a2 a zi ... pt ca Ovidiu ( patronul ) era pleca in Austria cand noi am ajuns acolo deci era " aiurea " sa-l sun la 4 dimineata cand era in concediu ....
Paznicul pe care l-am atentionat despre cele intamplate mi-a spus sa nu sun la 112 ca e proprietate privata ... de fapt e a spus asta ca sa nu aiba el sau ei probleme , e adevarat ca e proprietate privata dar tot politia rezolva eventualele conflicte intre clientii dintr-un camping ... ( vezi conflictul din Camping Pescaresc Navodari ) al colegilor nostrii doru Negru si Adrian Vatamaniuc care au chemat politia pana in camping ...
Singura solutie pe care am primit-o la acea ora era sa le taie curentul .... oricum acel paznic sincer dormea la acea ora.....
E greu sa faci educatie unor oameni care-s deja maturi... am intalnit si la all inclusive prin Grecia sau Bulgaria la 4 sau 5 * oameni in toata firea care ma dadeau la o parte ma impingeau cu farfuria ca sa -si puna ei primii de mancare ..... de ma bufnea rasul .... misunau ca termitele si se bagau in fata , NU erau chiar toti romani .....
Multi stateau langa dozator sa bea 3-4 pahare pe loc nu le mai duceau la masa , nemti , i-am si filmat / pus pe youtube ....

@ Vali Panait - nu ma supar , mai ales pe tine :) stai linistit..... stii si tu ca daca am pus muzica LA TOATE INTALNIRILE am pus DOAR unde s-a permis sau am fost solicitat si a placut colegilor , ziua , sau seara langa foc de tabara , nu noaptea ca descreieratii sau pana la 5 dimineata si cu injuraturi , urlete chiuituri.fluieraturi ... netinand cont de cei care se odihnesc ....

P.S> postarile colegilor Sandu Matei si Luca Adrian au fost editate/ moderate in ideea de a evita un potential conflict , de asemenea am rugamintea sa ramanem pe subiect nu pe dialoguri in contradictoriu ce pot fi facute si in privat . Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Eu o sa scriu de bine...
Am petrecut cateva zile ft frumoase la Laguna . Pt ca stiam ce se intampla in weekend acolo AM ASCULTAT INDICATIILE si am ajuns in locatie duminica seara , sfarsitul lunii iulie deci full sezon. Toate bune si frumoase dar cu mici exceptii: bateriile de la dusuri sunt rupte de animale , perdelele de la dusuri lipsesc , am senzatia ca se face curat la toalete doar o data pe zi ....mi-as fi dorit sa faca si un spalator de vase pt rulotisti ....Una peste alta a fost frumos. Ne-am simtit ft bine alaturi de Fam Mocanu si Fam. Deliu.
De luni insa au inceput sa apara cate o rulota , cate un cort , drept pt care s-a aglomerat. Noi am plecat vineri dimineata . Probabil ca de sambata s-a aglomerat din nou.
Legat de pret acum....NU costa 25 lei pe zi . Acest pret este doar pt cazare. Persoanele se platesc separat . Adevarul este ca daca anunti ca pleci la plimbare nu platesti piscina. Faza cu paznicul este ca ...nu este. Seara insa se aude ft tare muzica de la piscina si asta pt ca nu cred ca avea cine sa o opreasca.

In concluzie ...Vom reveni aici ...tot de duminica pana vineri.
Fişiere ataşate
Laguna Albastra 2012...
Laguna Albastra 2012...
IMG_4758.JPG (88.22 KiB) Vizualizat de 1963 ori
Pasarica...si sora ei
Pasarica...si sora ei
IMG_4795.JPG (83.93 KiB) Vizualizat de 1956 ori
Pasarica ...la alegere
Pasarica ...la alegere
IMG_4793.JPG (91.99 KiB) Vizualizat de 1956 ori
si...io....in culmea fericirii
si...io....in culmea fericirii
IMG_4825.JPG (90.54 KiB) Vizualizat de 1955 ori
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

NOI am procedat aprox. la fel ca tine , am stat de luni pana vineri in plin sezon ( iulie ) ,,,,,,,,,3 -4 echipaje din care o zi adica joi am fost plecati toata ziua in imprejurimile Fagarasului , la Cetate Fagaras , Herghelia de la Sambata , Popasul " fantanita Craiesei "si respectiv Manastirea Brancoveanu , ..+ cumparaturi ce am mai avut de facut ..... deci joi revenind la h 18 nu am mai fost taxati pt psicina , la fel si vineri fiind ziua plecarii ... am plecat pe la 12 ( deci tot fara taxa pt piscina ) ... eu zic ca au fost intelegatori si amabili ....
.. la Wc din pacate era exact asa cum spui cu toate ca au mai schimbat din baterii pe acolo ,, cam lasa de dorit asta e ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

o sa imi spun si eu parerea referitor la zilele pe care le-am petrecut cu ocazia intilnirii:Eu dupa cum se stie de o buna parte din cei prezenti la intilnire :Mihail ,Maria ,Florin Duret,etc...eu am fost prezent singur fara rulota ,doar cu masina (fiind in trecere spre Calimanesti-Caciulata)dar dornic de prezentare .Am fost prezent pina Duminica(luni dimineata trebuia sa ma prezint la Calimanesti unde ma astepta familia ).Pot spune ca mi-a placut anturajul,tot ce am vazut si activitati la care am participat(o parte).In genere mi-a placut campingul ,am dorit sa vin si cu sotia.Vad ca se discuta de pret ...eu ce sa spun :singur ,am dormit patru nopti in masina si plata a fost aceiasi cu cei veniti cu rulota si echipajul aferent.Referitor la distrugerile facute ,poate tineti minte ca au fost si petrceri la restaurant,majoratul unor tineri si o nunta sau asa ceva .Pe ei nu ii puneti la socoteala ? noi am produs pagubele enumerate?Pe 31 mai la dus nu erau decit doua perdele .Oricum ca sa vin de la Galati cu rulota numai pentru Laguna ,nu se merita.In tranzit una,doua zile chiar trei ...da . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Raiul si iadul

Un om pios stătea de vorbă cu Dumnezeu şi i-a spus:
“Doamne aş vrea să ştiu cum e Raiul şi cum e Iadul.”

Dumnezeu l-a condus pe om către două uşi. A deschis una dintre uşi iar omul a privit înăuntru. În mijlocul încăperii se afla o mare masă rotundă. Pe masă se afla un vas mare cu tocană, care mirosea atât bine îi lăsă omului gura apă.

Oamenii care stăteau la masă erau slabi şi bolnăvicioşi. Păreau a fi înfometaţi… Ţineau linguri cu mânere foarte lungi care le erau legate de braţe şi deşi puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocană, din cauza mânerelor mai lungi decât propriile mâini, nu puteau duce la gură lingurile pline…

Omul pios s-a înfiorat la vederea suferinţei lor. Atunci Dumnezeu a spus: “Acum ai văzut Iadul”

Au mers apoi către cealaltă cameră şi au deschis uşa… Arăta la fel ca şi prima. Se găsea acolo o masă mare şi rotundă cu un vas mare de tocană care îţi lasă gura apă. Oamenii de la masă erau echipaţi cu acelaşi gen de linguri dar aceştia păreau bine hrăniţi şi durdulii, râdeau şi vorbeau între ei. Omul pios a spus: “nu înţeleg”

“Este foarte simplu” a spus Dumnezeu. “Este nevoie însă de abilitate. Aceşti oameni sănătoşi au învăţat să se hrănească unul pe celălalt, în timp ce ceilalţi se gândeau doar la ei înşişi”

sursa/ povesti cu talc 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Marinescu Gabi
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 08 Noi 1975

Mesaj de Marinescu Gabi »

Am ajuns in dupa amiaza aceasta la Laguna Albastra. Am zis ca daca nu am ajuns la intalnirea din iunie, macar sa calcam pe urmele celor care au fost aici. Da este foarte frumos aici, pacat ca vremea nu este extraordinara. Nu este aglomerat si chiar este liniste ( mai putin trenurile care trec prin apropiere). Da' nu astai baiu'. Surpriza cea mai mare este ca la intrare a trebuit sa achit si taxa de piscina chiar daca nu am folosit-o. Oare mai este valabila intelegerea de anul trecut, cum ca, se achita jumatate din numarul zilelor de campare pentru piscina. Eu as fi deacord sa achit cat folosesc. De exemplu a mea sotie nu sta deloc la piscina, deci nu ar trebui sa plateasca ( nici costum de baie nu are la ea ). Eu si cu fica- mea, daca mergem la piscina doua zile platim pentru doua zile.
Poate, Ciprian, daca citesti aceasta postare, sa imi spui si mie care este intalegerea in vigoare si daca trebuie vorbit direct cu dl. Ovidiu.
In rest numai de bine. Voi posta ceva poze de aici si in alt topic, poze de la Pastravaria Bratioara, unde am gasit un loc extraordinar si oameni de nota zece.

Sa auzim de bine.
Gabi Marinescu
Skoda Octavia Tour+ Mirage Coachman
0723 922 274
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Intelegerea avuta cu domnul Ovidiu pt anul 2013 ,pt. membrii asociati este urmatoarea:
25 de ron pe echipaj/zi +10ron de persoana(pt piscina )indiferent daca merge la piscina sau nu;daca ploua nu se platesc cei 10 ron,plata la plecarea din complex.
Marian Serban
Scrie răspuns