Laguna Albastra - Fagaras - BV -

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Re: Laguna Albastra - Fagaras - BV -

Mesaj de Duret Florin »

Cred ca am fost inteleasa gresit, nu era vorba de o simpla petrecere, era vorba de un scandal mare, condimentat cu bautura, pumni, sabii, in locul de campare, si de faptul ca nu ne-am simtit in siguranta in noaptea respectiva. Nu caut nod in papura, stiu ca nimic nu e perfect, si accept asta. Chiar si la asa-zisul camping de la lacul Sfanta Ana, unde te poti numi ca esti off, ai in schimb paza asigurata de jandarmi (cel putin asa era acum cativa ani), si pentru mine asta este suficient, ca apa si curent ne descurcam toti. Si la Darste umbla noaptea pazincii cu caini prin camping, si intervin imediat daca este cazul. Doina Duret.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Acum 3 ani am fost la Laguna Albastra, am ajuns intr-o luni si vroiam sa stam pana duminica. Am fost foarte ancantati de acesta locatie unde ne-am simit foarte bine; am stat intre copacii de langa strand, am facut baie noaptea, a fost foarte liniste! Vineri , pe la pranz, au inceput sa plece rulotele care erau pe langa noi si nu intelegeam de ce! Pe seara am anteles de ce. Au inceput sa vina numai masini bengoase, au inceput urlete, muzici la maxim, sarituri in piscina toata noaptea, sticle sparte de bautura, etc. Asemeni doamnei Doina Duret am avut un sentiment foarte mare de nesiguranta si recunosc, nu am dormit toata noaptea. Sambata dimineata la 7,30 am stans carabalacul si la 8,00 eram plecati, cu toate ca mai vroiam sa stam 2 zile.
Trecand peste acesta "aventura" campingul mi se pare deosebit; tocmai de aceea am si propus alegerea lui pentru Antalnirea Nationala. Pentru noi ramane o locatie favorita, alaturi de Vampire si Palace si vom merge de fiecare data cu placeere, insa in nici un caz in weekend! Totusi faptul ca nu s-a rezolvat problema cu balamucul de la sfarsitul saptamanii ramane o pata neagra pe imaginea campingului!
Marturisesc ca de la Laguna am plecat la mare si am stat la Camping Palace! Am stat cu teama in suflet ca in weekend se va repeta experienta, cu atat mai mult cu cat eram la mare. Nu s-a antamplat asta si am stat tot weekend-ul la fel de linistit ca in timpul saptamanii!
Luca Adrian
Membru forum
18
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Imi pare rau ca am deschis subiectul referitor la "umflarea artificiala" a acestui camping pe forumul nostru inainte de a aprofunda tot ce s-a scris pe aceasta tema.
Abia acum m-am edificat asupra greselii mele si anume ca am vizitat campingul ca fraierul in iulie si la sfarsit de saptamana. Daca megeam si eu ca un om serios in extrasezon, de exemplu la jumatatea lui noiembrie, si de marti pana vineri, cred ca era mult mai liniste, dar ce sa fac, am fost slab si am cedat rugamintilor copiilor care vroiau si sa se scalde nu numai sa admire ratele (si in plus la jumatatea saptamanii lucrez asa ca de voie de nevoie merg in campinguri doar in week-end).
Dar daca am ceva de reprosat nu este pentru proprietar, care dupa parerea mea nu este interesat de camping, altfel nu ar permite sa se aprinda focuri de tabara de 4-5 metri inaltime intre corturi si rulote sau nu ar accepta muzica in statii la intensitate maxima pana la 6 dimineata, ci la adresa colegilor nostri, care nu sunt tocmai sinceri si, pentru o reducere de 5 lei, ridica in slavi un loc nu tocmai ok.
Spun asta pentru ca nu mergeam la Laguna daca s-ar fi scris adevarul pe forum si fiecare nu incerca atata sa-l menajeze si sa nu-l supere pe patron, care ne face "enorma" reducere de 5 lei.
De altfel, aceasta situatie se repeta si referitor la alte campinguri, unde pentru o reducere acordata de patron ridicam in slavi campingul si le se da in cap celor care au avut tupeul sa posteze experientele neplacute.
Oare chiar trebuie sa fim prieteni cu toti proprietarii de campinguri? Dar o colaborare onesta, "nemteasca", in care sa fim parteneri si nu prieteni, nu se poate? In care sa ei sa ofere conditii civilizate de campare iar noi sa platim normal, nu sa le cerem imediat reduceri. Pentru ca suntem in Romania, si aici la noi o reducere acordata inseamna de cele mai multe ori rabat la calitate sau unele inconveniente.
Referitor la sfaturile unora, despre cum au actionat ei in situatii similare, cum au aplanat noaptea scandaluri si au potolit betivi, consider ca sunt glume, nu sunt dezlipite din viata reala. Eu nu am vazut pana acum pe unul ametit de alcool si pus pe scandal, si inconjurat de altii asemenea lui, care sa regrete scandalul facut, sa-si ceara scuze si sa se duca la culcare, din contra. (cred ca sunt off...)
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Da , sunteti off si de fapt faceti aluzie la cele afirmate de mine intr-o postare anterioara .
Lucrurile au fost exact asa cum le-am relatat, in ciuda faptului ca dvs puneti la indoiala onestitatea mea .
Ba mai mult decat atat, am fost la acea intamplare 4 echipaje care pot fi martore la cele afirmate de mine si pot confirma cele intamplate , Fam Stoica , Papuc , respectiv Fam Sibiceanu si noi .
NU ridicam pe nimeni in slavi e bine sa stim cum e acolo cu bune si rele asta e realitatea .. nu o ascundem ...
Reducerea nu e doar de 5 ron ... tragand linie nu uitati ca s-a facut o intalnire cu aprox 50 de echipaje la 1 iun pe 25 ron echipaj zi , fara se mai adauge tarif pt strand nimic indiferent de nr. membrii de familie... ni s-a pus la dispozitie un minirestaurant in prima zi , o terasa intreaga a 2 a zi ( fara a face consumatie in nici una din seri ) + in a 3 a zi am beneficiat de un meniu de nunta/ botez de la 180 ron cat e normal ,,,, la 50 ron pt noi rulotistii , in restaurantul principal de 100 de locuri ... + am primit cadou orchestra ( gratuit ) + bauturi ce nu erau in meniul negociat + zilnic hidrobicilete / plimbari gratis.... teren sport / fotbal gratis ....
... cu toate astea Nu suntem multumiti , am mai si stricat pe la dusuri / baie cu ocazia acestei intalniri ( 1 iun ) ceva baterii pe la wc- uri... patronul nu s-a suparat a zis ca e normal sa se mai si strice poate de la uzura........... a fost intelegator.... a montat prize suplimentare pt noi , in locuri care nu erau destinate camaprii , dar ne-au placut pt. ca erau langa lac ( unde am stat eu , Deliu si Predonu la 1 iun ) , iar in momentul in care 2-3 drogati sau betivi fac urat intr-o seara catalogam camping-ul ca fiind " varza "....
Eu am fost in la 1 iulie si am stat de luni pana vineri stiind ca sambata sunt 3000 de oameni la strand....
NU am avut decat problema pe care am relatat-o !........ a fost de nota 9 din 10 asta e ....
Raman la ideea ca nicaieri in Romania nu e asa de frumos ca aici ..... poate doar la Paradisul Acvatic in Brasov ar fi similar , dar nu au locuri de campare ....
Sunt locuri in care nu merg nici daca e 100 % reducere daca nu-mi plac ... deci nu pt 5 ron am scris aceste lucruri .... dar daca ar fi sa calculam 4 nopti la intalnirea 1 iunie platite cu 100 ron ar fi fost normal sa platim 3 pers cate am fost noi ca echipaj ( avand in vedere ca am facut si baie iar toboganele au fost deschise ) , total suma exacta de 360 ron ca orice rulotist sau 340 ron cu cadr FICC - Club RV
Avand in vedere ca era extrasezon ni s-a facut o oferta speciala .... tuturor din club RV .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Nu-l cunosc pe @Luca Adrian, dar sunt in total in asentimentul lui pentru ultima postare. Absolut tot ce a scris e pe placul si sufletul meu. Nu am fost in laguna si nici nu cred ca voi merge vreodata. No offence!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Avand in vedere ca era extrasezon ni s-a facut o oferta speciala .... tuturor din club RV .
De fapt oferta a fost extinsa tuturor rulotistilor,cotizanti sau nu,forumisti sau nu,(ca sa fim si corecti). Din ce imi amintesc,(sper ca nu ma insel), la Bran tariful a fost diferentiat. Pentru intalnirea anuala si eu zic ca a fost ok, fara nici un eveniment neplacut, ba chiar din contra foarte placut; deci a meritat si merita in continuare, zic eu, pentru asa evenimente sa mergem acolo (si asta nu e ridicare in slavi,e parerea mea de la fata locului). In rest, nu cred ca din popularizarea facuta aici(din cei cativa rulotisti care vor merge ocazional acolo in concediu sau week-end),se va imbogati patronul, ci de la cei care merg constant si cu miile in week-end sau in rest. Daca unii din ei n-au cei 7 ani(cum spunea Lapusneanu "Prosti, dar multi"), ...sau un anumit nivel minim de civilizatie,dar dau cu banu...nu e nimeni de vina(doar ei). Poate patronul i-ar refuza pe aceia,daca ar avea alternativa in a-si recupera investitiile si a avea si profit. I-o putem oferi noi!? Cine nu e de parererea asta sa se puna in pielea patronului si asa sa priveasca lucrurile. In fond e o afacere ca si oricare altele,nu o societate de filantropie,deci trebuie sa se intretina,sa faca si profit...Eu nu l-am cunoscut pe patron decat acolo si tangential,nu am baut impreuna...nu am discutat personal,nu am nici un interes sa-i fac publicitate;insa l-am vazut ca un om amabil,placut si deschis. Daca chiar si el ne-a recomandat sa nu mergem in week-end,in sezon, cand e aglomeratie...mai mult de atat...no comment.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Serpescu Gheorghe scrie:Nu-l cunosc pe @Luca Adrian, dar sunt in total in asentimentul lui pentru ultima postare. Absolut tot ce a scris e pe placul si sufletul meu. Nu am fost in laguna si nici nu cred ca voi merge vreodata. No offence!
Gigi, n-ai dreptate ! Daca n-ai fost la Laguna la intalnire, n-ai de unde sa stii cum a fost atunci, de 1 Iunie. A fost pt. prima oara cand am campat acolo, prima oara cand l-am cunoscut pe patron si nu cred ca merita o reclama negativa pentru ca altii nu stiu sa se comporte. Are drepate Sergiu Odenie, omul trebuie sa-si recupereze investitia, sa faca profit, nu poate face si educatie tuturor marlanilor.
Cred ca daca opinia publica ar fi mai activa, daca cei din camping s-ar fi unit si i-ar fi mustruluit cu totii pe mitocani, poate acestia s-ar fi potolit.
Niciodata nu spune"niciodata" !
Camper Hymer Exsis-t 588
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Mesaj de Titel Cojocaru »

nu vreau sa fiu interpretat ca tendentios departe de mine gandul dar nea mihai ne spune ca patronul a anuntat sa nu mergem in sezon si in weekend ca este f agomerat dar atunci cand trebuie mers ca daca nu ne bucuram de strandul acela in plina vara in alta perioada nu ne mai avantajeaza sa nu uitam ca in perioada nationalei ne-a c-am plouat fiind la inceput de iunie probabil am fost noi ghinionisti,in ce priveste reducerea pretului ca este mai mare sau mai mica este binevenita sa fim seriosi dar pt aceasta reducere nu trebuie sa-i suportam pe cei care se pare ca aduce grosul financiar acestui camping.locatia ok,patronul la fel dar in momentul in care stii ca vin rulotisti care de regula sunt linistiti iei niste masuri .intradevar n-i s-au pus multe la dispozitie sala teren etc dar in materie de liniste si distractie cred ca o fost ok pt toata lumea.probabil ca patronul trebuie sa puna niste paznici macar pe timp de noapte pt a face liniste sau poate ca nu vrea sai deranjeze pe cei multi care cotizeaza wk de wk.sa nu uitam de povestea lui relu deliu cu acel baiat care nea c-am lasat cu gura cascata.in fine vizavi de aceste masuri care trebuiesc luate acolo un exemplu este laurentiu de la venus care a pus un paznic pe la poarta care incepand cu ora 17-18 mentinea si linistea acolo sa nu credeti ca acolo nu au fost ceva probleme de acest gen dar s-au rezolvat .nu vreau sa fiu off cu cele scrise dar poate conducerea clubrv ar trebui sa insiste la dl ovidiu aceste doleante ale rulotistilor.
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Luca Adrian
Membru forum
18
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

E de-a dreptul induiosator...."omul nu merita reclama negativa".
Lasati ca merit eu sa vin de la 300 km, cu doi copii, ghidat de reclama pozitiva de pe forum, sa ma ard si sa-mi para rau, merita familia din Vrancea cu doua fetite, care din greseala a nimerit langa vandali sau merita familia din Sibiu care tot din intamplare a fost inconjurata de manelisti.
Cred ca punem carul inaintea boilor si aparam interesele patronilor de camping in loc sa promovam interesele rulotistilor.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Este o vorba ...cati bani dai atata face...pai la 25 de lei campare la intalnire organizata aveti pretentia sa aveti conditii de 4-5 stele?...hai sa fim seriosi!!!...aceasta este piata din Romania...de 25 de lei vrem sa ne bata cineva pe spate ca sa dam o ragaiala dupa ce bem laptele de dimineata?...se pare ca avem prea multe pretentii!!!...a fost anuntat din start ca in weekend-uri si in sezon este aglomerat si galagie, unii dintre noi au ignorat aceste avertismente, oare de ce!!! pentru ca este ieftin...daca costa probabil vreo 20 de euro probabil nu aveam ce sa ne mai povestim de aici!!!...exemplul care l-a dat Ninel cu ceasca de cafea este edificator...vrem ieftin dar daca ar fi gratis cu conditii de 5 stele ar fi excelent!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Fraier este Ovidiu daca nu face ca Laurentiu de la Venus.
Daca ati fi avut ( moderat ) ,ieseati la manelisti,nu va dadeati viteji in spatele tastaturii.
Faceti reclama negativa din rautate,moderat ,dar habar nu aveti,ca atentati la familia lui.
Eu am halit-o anul trecut la Paltinu,de aceea am pus o taxa pt RV-isti,dar probabil ca la anul voi pune chiar supra taxa pt acestia,poate asa vom fi si noi respectati, cei care facem ceva pt rulotisti, nu butonam aiurea...........................moderat

Am interevenit pt ca suntem,prieteni si colegi si nu are rost sa transformam topic ul in discutii contradictorii ... intre 2 colegi ... Lupu Ciprian
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Niky Radu scrie:exemplul care l-a dat Ninel cu ceasca de cafea este edificator...
Hm...exemplul dat de Ninel a fost postat intr-o sectiune...teoretic accesibila numai membrilor cotizanti.
Ma intreb care este diferenta între ''Membru forumist'' si ''Membru cotizant'', dece eu care platesc am aceleasi ''drepturi'' pe forum ca si un coleg care nu plateste !?
Scuze de off-topic dar nu mi se pare corect.
Lupu Ciprian scrie:.... si eu am avut neplacerea ca in timpul concediului din iulie ( 1 sapt am stat in Laguna ) sa fiu intr-o noapte deranjat de un grup de tineri care ascultau muzica din boxe la maxim ....
Se poate mai Ciprian....tocmai tu... :D :mrgreen:

P.S.1. Niky, nimic personal cu tine, doar am remarcat din postare ca si tu ai acces acolo unde ar trebui sa aiba doar membrii cotizanti.
P.S.2. Cip, este o glumita...sper sa o iei ca atare :P
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns