@fam . Duret .... si eu am avut neplacerea ca in timpul concediului din iulie ( 1 sapt am stat in Laguna ) sa fiu intr-o noapte deranjat de un grup de tineri care ascultau muzica din boxe la maxim noaptea la h 4.... le-am facut observatie , le- am spus ca toata lumea se distreaza pana la o anumita limita....pana la urma i-am si injurat / amenintat..... si s-au linistit ....
Am anuntat paznicul si a zis ca le "taie" curentul si -i da afara .
Dimineata au venit , si-au cerut scuze si au spus ca au luat licenta la facultate si au facut-o lata si ei ,.,.. asta e , am inteles ce era sa facem ....
Tragand linie , as reveni la Laguna pt toate celelalte plusuri .... chiar daca mai sunt si probleme sau exceptii uneori ... cand lucrezi cu factorul uman e greu in orice imprejurari , zic eu ...
Am sa -i transmit lui Ovidiu ( patronul locatiei ) personal cele semnalate de colegi .
Repet , tragand linie , e o locatie superba , inconjurata de lacuri , copaci , o locatie in care te simti extraordinar la preturi romanesti cu standarde zic eu internationale .
in alte tari se plateste 50 euro / zi / echipaj cu copii... pt acces in asa camping cu tobogane , piscine si acest gen de facilitati ( hidrobiciclete , pescuit ,, etc ...)
http://ro.hungarospa.hu/hungarospa-caza ... ng-thermal
Daca ar fi sa caut nod in papura fiecarei locatii va dau un exemplu simplu , real ..
Fiind in camping Bran ( Vampire ) anul trecut , mi s-a facut observatie de catre Toni ( admin ) sa las radioul mai incet , era un radio mic cu baterii , iar acest lucru se intampla la h 17 cadn faceam un gratar , ascultam un radio local ( BV )...
Seara 2 austrieci veniti cu un campervan langa noi , la parcela vecina , au urinat la copaci in vazul nostru , in conditiile in care eram cu sotia la masa , la 10 m distanta , repet au urinat de cel putin 6-7 ori dupa ce au baut bere
in liniste e adevarat ....
Distanta pana la toaleta era de 300m cca..dar nu cred ca se duceau acolo decat daca-i "apuca " ceva mai serios , sau poate nu ....
N-am judecat acest camping niciodata dupa gestul celor 2 , raman la ideea ca e un camping civilizat , curat ...
Exemplele pot continua dar fiind mai conciliant de fel am incercat sa vad partea buna a lucrurilor peste tot , iar ce e de "reparat" sa le sugerez celor care detin locatia in mod diplomatic ... sa inteleaga si sa remedieze ..... NU sa ma supar si sa nu mai trec pe acolo niciodata ....