Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu zic sa fiti mai intelegatori si sa incercam cu totii sa facem o iesire frumoasa in Delta.
Inca o data va spun ca doritori sunt si interesul pentru aceasta locatie , dupa cun vedeti si Dumneavoastra este destul de ridicat .
In opinia mea Delta merita foarte multa atentie din partea noastra ( si nu sunt pescar .... 8) ) .
O seara placuta ,
Romeo Stoica
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Hai sa va spun cum sta treaba cu Delta.....asa cum o vad eu(parerea mea)
-de anu' acesta la Diadema ,chiar daca ploua ,se poate iesi fara probleme.....s-a "turnat" griblura pana la asfalt
-pentru alta locatie este cu dus si 'ntors....cu toate ca am vazut pe tot bratul SF. Gheorghe rulote corturi etc....singura portiune unde era "balamuc" (manele....muzica etc) era la locatia off din 2008
-ce trebuiesc atatea pregatiri????....fara foc de tabara nu se poate ????....fara ca unu' sa aduca boxe sau nu stiu mai ce ,nu merge ????...daca NU se vrea curent de la Diadema,sunt convins ca toti avem generatoare si le putem folosi
-pentru plimbari cu barca se poate gasi pe loc....te roaga localnicii sa-i "iei la plimbare"
-apa potabila, la complexul de la Murighiol NU se mai poate lua (pompa a fost desfintata inca de anul trecut)....dar prin sat cu o mica atentie ,te descurci
Adica ....cu alte cuvinte ....cu sau fara CD....se poate organiza o "ieseala" la Delta...ca doar nu vreti sa fiti asteptati cu ghirlande si stegulete :mrgreen:
Dar ca si CD-ul putea sa se implice...asta-i alta problema !.....
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ionut Bratulescu ai o postare de nota 10. Chiar am sa te sun azi sa iti cer sprijinul pt ca asa cum zici si tu, nu este nevoie de "MAREA Organizare" cum s-a obisnuit a fi denumita in ultimii ani...
Asta am mai spus-o si eu ca s-a exagerat prin acest cuvint magic ce aduce " elogii " membrilor care discutau pt Locatie si altele. Exceptie totusi Eugen Petrescu care ne-a ajutat mult cu Delta
Te rog sa incerci sa fixezi tu (voi) locatia, sa fixezi o data fara alte teste si complicatii si deschizi un tabel al participantilor. In masura in care pot, am sa sprijin aceasta intilnire.. Multumesc!
Ce sa zic :roll: ....cert este ca 28-30 Septembrie la Diadema este cam ocupat de cei de la ACCCR....si intr-un topic de-al dansilor se specifica destul de clar ...."Asteptam sa participe la aceasta intalnire toti membrii cotizanti si forumisti ai ACCCR."
Deci ...in functie de prognoza si disponibilitatea fiecaruia se mai poate organiza fara probleme aceasta intalnire...asta pana cand NU vine intr-adevar vremea rea
I-mi pare rau ca eu NU o sa pot sa particip ,pentru ca asa cum am spus : scolile vor fi deja incepute la acea data si mai ales ca ,daca se va face totusi aceasta intalnire,cu siguranta va fi in zile de Wekend care deasemenea este un impediment pentru mine
Ma repet :
-barci spre inchiriere gasiti fara doar si poate
-foc de tabara ...cred ca nu-i cazu'
-de apa potabila ,cu siguranta va ve-ti descurca de la sateni
- la magazinul din centrul Murighiolului gasiti de toate
-aprovizionarea cu alimente apa etc .se poate face de la intrare in Tulcea de la Lidl (este chiar in drum si nu este un mare "deranj")
-la intrare in Murighiol pe partea dr. se poate plati toate taxele de intrare ...de pescuit etc . (nu-i nici dracu acolo la coada....deci merge repede)
In concluzie consider ca este neavenit sa propun eu o data ,sau sa propun locatia ori sa fac tabele pentru o intalnire la care NU voi putea participa din considerentele enumerate mai sus .....dar va pot sugera perioada 21-23 Septembrie
Sa auzim de bine !!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Am citit si am auzit numai lucruri bune despre DIADEMA Murighiol, se pare ca-i locatia ideala pt Delta. Ramine de vazut cine poate veni in perioada propusa de Ionut sau in weekend 5-7 Oct.
Oricum, vom face o vizita la Diadema, pt a vedea ce posibilitati reale exista. Cea mai buna descriere aici am gasit aici http://deltaeco-tur.ro/23_diadema.html Daca aveti alte date scrieti.
Cea mai "explicita" fotografie a locului de campare este a doamnei Carmen Tomoioaga in urma vizitei recent facute. Sper sa nu se supere ca voi posta poza dinsei, pt. rulotistii ce vor Delta
In caz ca cineva mai are si alte variante asteptam propuneri. Optam pentru perioada 5-7 Oct dar nici data de 21-23 sept. nu-i de neglijat. Ramine la optiounea fiecaruia. Cum o fi mai bine ?
Cer scuze că răspund cu întârziere la postarea de mai sus, referitoare la organizarea întâlnirii.
Am observat că delta se vizitează din primăvară până în toamnă de grupuri de rulotişti, astfel că interesul pentru întâlnirea tradiţională din toamnă a scăzut treptat. De altfel nu mai există un loc în care să poată campa zeci de rulote. Vechiul loc (2008-2009) a devenit ... impracticabil din cauza supraaglomerării... pestriţe (probabil de când s-a amplasat PECO-ul plutitor).
Singurul loc fără a avea probleme sunt locurile de la Diadema şi cel alăturat (în aval).
Toate detaliile vi le-a prezentat foarte bine Ionuţ Brătulescu. Nu consider că mai trebuie organizat ceva, este suficient să se stabilească data, iar ca participanţi, nu trebuie să se depăşească nr. de 12-15 echipaje, deoarece mai sunt şi alţi turişti acolo. Cu cât data e mai târzie, cu atât se aglomerează locul de la Diadema pentru că vin pescarii la ştiucă cu maşinile şi bărcile lor.
Eu am fost astăzi acolo şi erau doar trei rulote.
Tariful este de 35 lei/zi/echipaj (indiferent nr. persoane) în care se include energia electrică.
Este mare problemă cu peştele (peştele este colectat de la pescari de anumite persoane şi revândut la pensiuni la preţuri duble-triple - tipic românesc!).
Informaţiile exacte vi le-a dat Ionuţ, adaug doar amănuntul că la Centrul de informare aflat la intrare în Murighiol pe dreapta (În dreptul construcţiei neterminate de pe partea stângă) se poate plăti atât taxa de intrare în Rezervaţie cât şi taxa de permis de pescuit, iar în ziua de LUNI ESTE ÎNCHIS.
Nr. de telefon dnei PUŞA, proprietara locului de campare, sunt: 0744581956 şi 0720947670.
Dacă pot fi util cu alte informaţii, contactaţi-mă!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Multumim Eugen pt informatiile primite, ca de obicei saritor pt aceasta intilnire devenita traditionala. Luni te vom suna pt. "ce s-ar putea face" intr-un timp scurt, sper, sa fim citeva familii.
Am inteles ca e bine de venit cit mai repde posibil. Locatia Diadema sau linga, se pare ca-s ok, importanta e atmosfera, care cred ca va fi ca de obicei f. buna in prezenta voastra, stim de ce.
Faptul ca ati raspuns "prezent" e cel mai important, multumim si sint convins ca va fi o intilnire super. Indiferent situatia, noi vom da o fuga pina la voi, la finalul saptaminii viitoare (sunam)
Buna ziua,
Si noi avem in plan sa ajungem in Delta, dar undeva in perioada 10-16 septembrie (nu toata saptamana, ci doar 2-4 zile - de joi pana duminica, ceva de genul , nu am stabilit exact...).
Cautand locatii de campare, singurul care mi s-a parut interesant este Camping Lac Murghiol. Ma puteti auta cu cateva informatii despre locatie ? Care este drumul cel mai bun de mers cu rulota , prin Tulcea sau pe langa lacul Razim ? Diferenta ca si km nu este mare, dar nu stiu cum sunt drumurile ...
Cat despre Diadema nu am gasit cine stie ce informatii (nu au pagina web :( ?)
Este prima oara cand mergem in Delta si orice sugestii sunt bine venite (de la tarife si pana la traseele care se pot face)
Daca sunt amatori in perioada asta, va rog sa ma contactati la 0727388641.
Multumesc.
Dane, eu te sfatuiesc sa mergi prin Tulcea. La iesire din Harsova feci stanga spre Tulcea si mergi prin Saraiu,Topolog, Ciucurova, Nicolae Balcescu, Nalbant, Cataloi, Tulcea. La intrare in Tulcea dupa peco faci dreapta pe varianta. La iesirea de pe varianta faci stanga pana la sensul giratoriu,unde faci pe prima la dreapta si mergi pana la Murighiol. La iesirea din Murighiol spre Dunavat se face un drum la stanga.Mergi pe acel drum pana se face un drum la dreapta asfaltat. Pe acel drum mergi cam trei km si undeva in dreptul unei parcari se face un drum pietruit la stanga care duce la malul Dunarii la Diadema. Drumul pe marginea lacului Razim este prost cu multe gauri, desi este frumos peisajul, nu te sfatuiesc sa o iei pe acolo.