Am sa fac un topic separat cu impresii si imagini din concediul nostru , circuit in care am inclus si Laguna .
Alte detalii ale locatiei :
- aveti la 2 km catre Fagaras in rond , la intrare in oras , magazinele Kaufland si LIDL .
- in zona in care am campat noi este o cismea cu 2 iesiri , la una am conectat o mufa rapida si ne-am tras furtunul din dotare pt. a avea acces facil la apa .
- pe jumatatea suprafetei terenului de sport adica pe cca 1000 mp , este amenajata o pista de karting - tarif 10 ron - 10 ture.
In imagine este subsemnatu' dupa 2 beri la volan :)
Cealalta jumatate a ramas asa cum era teren de fotbal , am jucat si noi un tenis de picior - accesul se face GRATUIT .
Se pot face plimbari cu hidrobicicleta pe lac ( GRATUIT ) .
Se poate pescui , am prins in 2 h seara pe la h 18 cu Sibiceanu cam 10-15 carasi , de data asta i-am eliberat in tigaie nu in apa ....
Taxa pescuit este 10 ron/ zi , noua nu ne-a mai luat taxa .... eram deja de-ai casei ....
In masura in care aveti nevoie de un pahar sau 2 de gheata ( cuburi ) , cereti baiatului de la bar ( terasa ) si va serveste e dragut , ( am fost si noi cu el , zilnic)
Program tobogane acvatice - din 2 in 2 h merg cate 30 min , toate .
Observatie : NU LASATI copiii nesupravegheati pt. ca apa din bazinul cu trambulina are adancime de peste 7 m !
Celalalt bazin , cel principal , are 3 partitii , speciale pt copii , ( dedicate ) pe care le puteti vedea in ultima fotografie .
IN opinia mea este o locatie care bate hotelurile de 3-4 stele din Turcia sau Grecia la orice ora , fiind la munte si " aproape de casa ", avand multe facilitati de oferit la preturi romanesti , fiind situata relativ central in Romania si nu in ultimul rand avand obiective turistice de vizitat cum ar fi :
- Herghelia de la Sambata de jos + Castel Brukental
- Manastirea Bracoveanu ( Sambata de Sus )
- Cetatea Fagaras + muzeu arme si artefacte
- Complex Fantanita Craiesei - balta pescuit , agrement , restaurant - terasa
Am sa detaliez locurile enumerate mai sus pe care le-am vizitat , dar am s-o fac intr-un topic dedicat , la imagini si impresii din excursii , pt ca doresc sa evidentiez si pozitia geografica a acestei locatii , ce te poate avantaja daca doresti a face un circuit cum am facut noi : Bucuresti , Busteni ( Valea Cerbului - off camping ) , Fagaras ( Laguna Albastra ) , Sighisoara ( Camping strand Aquaris ) , Sovata ( Camping Stana de Vale ) , Cheile Rasnoavei ( off camping ) , Bucuresti - total 15 zile, media fiind de 4 zile in fiecare locatie .