Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
danspulber scrie:Buna ziua. Dan Spulber este numele meu. Sunt nascut in Bacau si de ani buni locuiesc si activez/lucrez in Bucuresti. Experienta mea este destul de limitata in ale rulotelor; am avut (acum ~10 ani) un VW T3 autorulota, ~ 2 ani; am locuit o vreme in ea, cu totul, fiind parcata langa firma unde lucram. In fine.. Ideea este ca vreau sa fac din nou pasul acesta, sa ma mut "cu totul" (locuit, cu rigorile ce se impun si lucru, freelancer grafic) intr-o, de data aceasta, rulota. Orice sfaturi si cunostinte din experienta dvs. sunt binevenite! Merg chiar pe ideea (poate absurda) ca daca la iarna e frig ma voi muta intr-un loc mai cald (la propriu). Multumesc. :roll: Spor la ce va doriti!
PS. V-as ruga sa nu polemizam pe tema si sa nu afectam cumva membri sau persoane de pe forum care vand, cumpara etc. rulote sau accesorii de pe forum. Puteti folosi mesajele private daca doriti sa-mi faceti anumite recomandari etc. Bugetul este "redus", nu mai mult de 2500 mii E :shock:. Nu am inca masina. Sunt un "fost" motociclist; am renuntat deocamdata la motocicleta ca sa merg in directia mentionata. Rog, de asemenea, administratorii sau moderatorii, scuze daca am omis sau mi-a scapat ceva. :oops:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bine v-am gasit!
Ma numesc Tuculescu Lucian de profesie inginer, sotia farmacist si un baietel de 10 ani.
De cateva zile ne numaram si noi printre fericitii posesori de "garsoniere mobile". Mai exact am achizitionat o rulota Hobby de Luxe. Abia asteptam sa terminam cu actele si sa iesim undeva cu proaspata achizitie (deja ne orientam dupa zone turistice in care se poate merge cu rulota). Inchei scurta noastra prezentare, intrucat suntem ocupati cu cosmetizarea garsonierei. Pe curand.
“Poti inchide adevarul si lumina intr-un mormant, dar ele nu vor ramane acolo!”
Lucian, Renault Megane 1,9 dci, 105 cp + HOBBY de LUXE 460
Post Number:#554
Buna seara. "Problema" si cea mai mare parte dintre nelamuriri s-au rezolvat. As putea sa spun ca sunt si eu proaspat posesor de rulota. Detalii pe masura ce ma familiarizez cu ea si cu ideea etc. Am intalnit un om pe care imi doresc sa-l consider "normal"... pe scurt de tot, totul ar putea fi descris ca "zis si facut" :). Din cate stiu eu oamenilor "normali" nu le plac afisele cu numele lor asa ca daca se regaseste in aceasta postare ii multumesc inca o data si pe aceasta cale. Multumesc si dvs. pentru suport (chiar daca indirect). O seara placuta si spor la ce va doriti! Salutari.
Felicitari pt achizitie !
la postarea nr 554 era mutata si respectiv pusa aici , prezentarea dvs. pe care ati facut-o din greseala in alt topic unde nu erati " la subiect " ...
BIne ati venit intre rulotistii CLUB RV ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut!
Salut, ma numesc Florin Cristian Mircea si sunt din Rm.Valcea. Sunt pasionat de drumetii asa ca m-am gandit sa-mi iau o rulota pt. a putea petrece mai mult timp cu familia (sotia si copilul) in natura. Sper sa ne permita timpul si timpurile, desi...
desii ... " Toate lucrurile de care ne temem sunt doar lucruri pe care nu le intelegem... daca le-am intelege, am stii si ce avem de facut in privinta lor, iar teama nu ar mai exista..." Bafta !
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero