Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Ana Bejan si impreuna cu sotul si baietelul meu am devenit rulotisti anul trecut. Nu suntem adeptii offcamping - poate si din cauza ca fi-miu avea doar 9 luni cand a devenit rulotist - asta mai lipsea sa mergem si off-camping :D. Anul trecut, dupa cateva ture prin tara, de incalzire, am plecat pentru o luna (am stat 31 de nopti :D:D) cu rulota prin Europa. A fost un concediu extaordinar, care fara rulota pentru noi nu ar fi fost posibil. Dupa ce ne-am intors am concluzionat ca fara rulota probabil nici nu ne-ar fi placut la fel de mult. Acum ne vindem rulota si o sa facem pauza de rulotism vreun an, un an jumatate, dar o data rulotist, ramai mereu rulotist. Nu credeam ca o sa existe ceva care sa ma faca atat de nerabdatoare sa ies la pensie, hihi. Pentru ca, probabil stiti cu totii, sau daca nu stiti, veti constata ca problema cand ai rulota e ca nu ai suficiente zile de concediu!
Va salut!
3 rulotisti foarte incantati: Ana + Florin + bb Calin
Renault Megane 1,5 dci + Knaus Country 1991
Buna ziua.Ma numesc Mircea Rotund,32 de ani,de profesie medic stomatolog,din Constanta,sunt rulotist de vreo 2 ani si ceva si urmaresc forumul de ceva timp.Bine v-am gasit!
Ultima oară modificat 31 Iul 2012, 14:18 de către rotund mircea, modificat 1 dată în total.
Salut, ma numesc Vlad, sunt din Braila am 31 de ani, mi-am facut cont pt ca vreau sa pun la vanzare o rulota. Am luat-o din Germania cu gandul la vanzare dar bineinteles ca mi-a placut foarte tare si sper ca in cursul anului viitor sa imi cumpar o rulota pe care sa o pastrez.
Salut, Cosmin Prund mă numesc, 32 ani din Sibiu: de anul ăsta cu rulotă Weinsberg 480 QDK, pe care o trag cu un Hyundai ix35.
Cu soția și cei doi băieți ne-am plimbat vreo 6000 de km din aprilie și până azi, prin țară și prin Europa. Sper să reușim să ne mai plimbăm puțin, înainte să înceapă școala!