In prima zi am facut organizarea taberei cu conectare la apa , furtune si ce mai trebuie .... am facut seara un spritz.....
Am vizitat aceasta locatie de joi pana luni 13 aug .,
Avem apa curenta si canalizare .
Este la 100m de apa
Pietonal ajungi la plaja in 3 min .
Fata de centrul Costinestiului este la 10 min -15 min de mers pe jos sau 5 min cu masina .
Este liber , liniste , nu te streseaza nimeni , ai intimitate .
Minusuri nu are .............daca esti echipat ( ai generator sau panou solar ) si cort sau marchiza ca sa nu te bata soarele ////
a FOST CEVA vant dar ne-am descurcat ...
A DOUA ZI AU MAI SOSIT RELU DELIU , VALI MOCANU , CRISTI BUCATARU , acestia nu au stat decat o seara ....
In zona a fost si colegul Parvu dar campat separat tot off camping mai spre plaja langa parcare ....
Am fost vizitati si de fam Nasalciuc ( KOLEA ) si de fam Diaconescu .... . de asemenea i-am vizitat si noi in Vama Veche .... unde erau campati ...
Seara de vineri a fost cea mai frumoasa pt ca am fost multi , am facut o masa mare comuna cu totii , gratar , glume etc .....
...de asemenea si sambata am facut un gratar la Nelu acasa la curte !
Vremea a fost buna joi si vineri ,, apoii sambata oscilanta , iar duminica a fost cam vant, partea buna e ca nu ne-a plouat ! ...decat duminica seara f putin ....
Am facut zilnic baie ( la nudisti ) aveam poze cu Geo "nud " dar mi le-a sters din aparat ...
Luni am plecat cu gandul ca vom reveni peste cca 2 saptamani ....

Observatie importanta : cand se bifurca autostrada dupa Cernavoda luati stanga pt sudul litoralului ( Bulgaria) , sau dreapta pt nordul litoralului ....
Continui cu descrierea celor 5 zile de la mare ...
Intr-una din zile am mancat la terasa Vraja Marii de pe faleza Costinesti , o terasa pozitionata f bine direct cu vedere la mare.... ( este pe stanga aproape de hotel Forum ).
IN Costinesti gasesti diverse atractii : tiroliana , discoteci ( RING ) si Tineretului mari + altele mai mici , pe lacul din fata plajei in zona Obelisc se fac diverse plimbari cu Kart plutitor , barca motor , lebada lacului , caiac ( de inchiriat ) + vaporase care ies pe mare in zona epavei ....
Distanta din centrul Costinestiului fata de locul de campare este de cca 2-3 km , adica 5 min cu masina sau 15 -20 min mers pe jos .....
Noi am luat masina si pt ca aveam 2 saci de gunoi de lasat la un container ....
Sambata am fost si pe la Vama Veche sa vizitam familiile campate acolo , Bucataru , fam Diaconescu , Nasalciuc ( KOLEA ) , locul in care erau campati ei era direct pe plaja .... frumos ...
Pe drumul catre Mangalia este pe dreapta un LIDL pt cei interesati ....
IN Costnesti sunt diverse magazine , eu m-am plimbat cu bicicleta in zona pt a identifica zona mai bine , pt ca nu mai fusesem de mult ....
Se poate manca si la pensiuni dar de preferat e sa mancati la terase e mai placut . ....
Noi doar o data am mancat la restaurant , restul meselor fiind pregatite la CEAUN cu pirostrii , gratare , salate , etc ...
La plaja am fost zilnic , chiar daca duminica a fost mai urata vremea .....
Se poate intra cu barca , asta pt cei care au . ...
Pozele le-am facut la fata locului unde un cuplu venise cu o barca pneumatica cu motor ...
La Plaja

Sefu ...

Nelu facand reclama la forum

locul de campare

atelaj fam Mocanu

Ancorarea banerului la locul de campare :)

micul nostru " foisor "

plimbari cu vaporasul in zona epavei

seara la un " suc "

Multumesc lui Vali Mocanu care mi-a reglat antena :) niciodata nu ma lasa la greu

plimbare prin Costinesti

Irina si mama Lupu la terasa

vedere de la terasa Vraja Marii ( Costinesti )

tot la terasa...

prietenul nostru Avram Geo facand invitatie unei domnisoare sa se inscrie la scoala de soferi .... GEO

Obelisc

terase diverse cu tentatii de tot felul :

plimbare prin zona comerciala ...

IN vizita la Diaconeasca la Vama Veche

BUcataru' nefiind acasa am facut sedinta foto

tot in Vama la o bere cu Kolea

am revenit la Costuinesti la plaja ....

epava de la Costinesti

la o bere cu Geo Avram ( Brasov )

tot GEo , in partea de sus de vad 2 rulote campate off direct la plaja ....

Ne-am retras pt un gratar la NElu Predonu acasa ...
nu era f departe de locul de campare ....

fetele au pregatit de toate si Nelu a fost sef grataragiu ....

am sa continui ....