Mai aranjam una-alta pe la noua achizitie, rulota cu motor, cind suna telefonul si fam Duret imi zice ca nu mai rabda sa stea in casa. In acelasi timp Gabi Dragomir suna si zice hai la munte :)
Astfel vineri dupamasa, impreuna cu Florin si Doina am plecat spre Lepsa. La Focsani, ne-am intilnit cu Gabi, Ani si Bia ce se intorceau bronzati si bine dispusi dupa o sedere la Palace-Venus.
La 9 seara inainte de intuneric, am ajuns la Cabana Cascada Putnei, o locatie indragita pt liniste si curatenie. Anul acesta am fost taxati cu 20 lei /noapte/ echipaj, fata de 10 lei anul trecut

Seara am petrecut-o la un whisky, bere si "povesti vinatoresti".. Am constatat cu tristete mare ca drumul a ramas in acelasi stadiul de anul trecut, ori din lipsa de fonduri, ori pt. nu mai zic nimic..

A urmat excursia pt vizitarea cascadei si a pensiunii apropiate, ce inca este spre vinzare linga cascada. Foarte frumoasa locatie, pacat ca nu ne stim a ne prezenta obiectivele turistice...

La prinz am plcat la pas spre Focsani, oprindu-ne deseori in diverse puncte cu "belvedere" pentru fotografii cit si pt admirarea peisajului. Urma ca pina pe seara sa ajungem la Darmanesti.

va urma
.