Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Abia s-au uscat lacrimile varsate pentru colegul Virgil Boglea, acum...
Mi-au trebuit cateva minute sa-mi revin, nu pot sa cred ce citesc...Dumnezeule ce nedrept esti cateodata !
Stau cu fetita mea in fata monitorului si nu putem sa scriem...s-au impietrit tastele la asemenea veste neagra.
Un inger s-a ridicat la cer, iar noi nu putem decat sa plangem, sa plangem...sa plangem.
Suntem alaturi de parintii copilei la greaua incercare prin care trec.
Dumnezeu s-o ierte pe micuta Andreea !
Odihneasca-se in pace!
Cand topicurile mor, ....................Când topicurile mor,
Avem dureri in suflet,...................Avem dureri în suflet,
Acuma simt ca zbor, ....................Acuma simt că zbor,
Prin cerurile mute........................Prin cerurile mute.
De smoala-i noaptea iar,................De smoală-i noaptea iar,
Si ziua cate-odata,.......................Şi ziua cate-odată,
Nori negri mai apar, .....................Nori negri mai apar,
Ca vietii sa ne-o faca....................Ca vieţii să ne-o facă.
Sa mai simtim si noi,....................Să mai simţim si noi,
Ca n-om trai chiar vesnic,...............Că n-om trăi chiar veşnic,
Odat' tot vom muri,......................Odat' tot vom muri,
La cap avand un sfesnic.................La cap având un sfeşnic.
Sa vezi, e dureros,.......................Să vezi, e dureros,
Copil in zari albastre,....................Copil în zări albastre,
Pe-o parte-s bucuros,....................Pe-o parte-s bucuros,
Ca-i inger printre astre..................Că-i înger printre astre.
Noi toti inca speram,.....................Noi toţi încă speram,
Minuni sa se petreaca,...................Minuni să se petreacă,
Un zambet diafan,........................Un zâmbet diafan,
Sa mai traiasc-oleaca....................Să mai trăiasc-oleacă.
Acolo sus in raiul tau,....................Acolo sus în raiul tău,
Sa pui o vorba buna,.....................Să pui o vorbă bună,
Si pentru noi si neamul tau,.............Şi pentru noi şi neamul tău,
Cand fi-vom impreuna...................Când fi-vom împreună.
Andreea-trist ma simt acum,............Andreea-trist mă simt acum,
Ca plec inspre culcare,....................Că plec înspre culcare,
Iar maine m-oi trezi oricum,.............Iar mâine m-oi trezi oricum,
Dar tu ramai in zare.......................Dar tu rămâi în zare.
Pe oamenii de pe Pamant,................Pe oamenii de pe Pământ,
De poarta vini, tu iarta,..................De poartă vini, tu iartă,
Noi te-om purta mereu in gand,.........Noi te-om purta mereu în gând,
Chiar viata de-i desarta..................Chiar viaţa de-i deşartă.
Dar, iata-i noapte si visam,.............Dar, iată-i noapte şi visăm,
La ce-o sa fie maine,.....................La ce-o să fie mâine,
Iubiri din noi mereu sa dam,............Iubiri din noi mereu să dăm,
Ca sa primim iubire......................Ca să primim iubire.
Si iata topicurile mor,...................Şi iată topicurile mor,
Si-avem dureri in suflet,................Şi-avem dureri în suflet,
Purtam in noi perpetu-un zbor, ........Purtăm în noi perpetu-un zbor,
Prin cerurile mute........................Prin cerurile mute.
Prietenul tau nestiut si nevazut........ Prietenul tău neştiut şi nevăzut ......................John.........................................John
Buna Dimineata tuturor .
Nu am mai intrat de foarte mult timp aici, nu am o explicatie , ci pur si simplu , acum fiind in vacanta in Germania la unchiul nostru Dom' Mihai Rusu si cum el e mai tot timpul pe aici mam gandit sa intru si eu . Da, am recitit tot foarte greu. Ca mama este greu, cel mai greu, nu mai exista mai mare greutate pe inima in afara de asta . Am recitit cu lacrimi in ochi, am trait cu mari sperante , nu am vrut sa cred nici macar o secunda , ca Printesa mea nu o sa mai fie la un moment dat . AM REFUZAT SA CRED ASA CEVA . Int-ro zi obisnuita cand am intors de la serviciu , mia spus, Mami ma doare capul ........ m-au luat toate caldurile , pentru ca ea nu trebuia sa aibe dureri de cap , am urcat-o in masina si am fugit la Buc. la spital Bagdasar . Au bagat-o la CT-uri , in fiecare zi cate unul ca avea dureri mari de cap , si surpriza, Doamna Liopa nu are nimic . Obligati-o sa se dea jos din pat ..... spunea Dom Doc ........ Eu nu puteam deoarece Andrusca mea nu putea sa mearga . Si dupa al 4-lea CT au bagat-o de Urgenta la un Rmn Coloana ....... A dat drumu la Rmn, dupa 5 sec a intrat Asistenta cu substanta de contrast si gata atat a fost . Asta se intampla joi . Am terminat si nu a vrut nimeni sa imi spuna absolut nimic. Eu tremuram toata era si normal, deja stiam tot . A venit Domn Doctor la vizita, a vorbit cu toti pacienti si cu mine la urma, adica ultima,- Doamna Liopa va astept urgent in cabinet la mine sa stam de vb . M-am dus si a inceput , ca ce am facut la copil, ca nu trebuia sa ii facem citostatice, ca trebuia sa ii facem radioterapie si uite asa . Imi spune, trebuie sa mergeti de urgenta la Fundeni sa incepeti Radioterapia . Dansul a sunat si nu mergea aparatul ca de obicei . Am hotarat sa plec la Clinica de la Brasov cea noua . Am ajuns acolo cand Andreea mea avea mari dureri, cand Andreea mea nu mai putea merge pe picioruse , cand Andreea mea a varsat tot drumu si numai inchis la culoare . Plangea si imi spunea ca o doare foarte tare , o durea tot nici ea nu mai stia saracuta de ea ce o doare . Eu eram singura cu ea si nu mai stiam cum si in ce fel sa reactionez , daca plangeam ma intreba , de ce plangi mami , nu mai stiam cum sa reactionez . Am ajuns la Clinica am asteptat 5 min . Au venit 2 Doctori , o Doamna Doctor si un Domn Doctor , s-au uitat prin multele radiografii si concluzii pe care le aveam la mine, si mi-au spus :......... Mamico vrei sa iti spunem adevarul sau sa te mintim , mai ales ca te vedem in ce stare esti . Da eram terminata nu mai stiam de mine . Am plecat cu ea acolo cu speranta ca va face raze si ca nu este tarziu si ca se va face bine si ne vom intoarce acasa amandoua . Si au inceput sa imi spuna , ca din pacate nu se mai poate face nimic , in primul rand ca trebuie anesteziata la fiecare sedinta , mi-au spus adevarul in fata ca nu mai are mult , Ei au putut sa ma ajute doar cu un tratament ca sa nu mai aibe dureri . Si asa au facut Doam doc a luat legatura cu Casa Sperantei din Brasov si am plecat acolo . Vineri ,Sambata si Duminica . Ii administram eu tratamentul intr-o camera de la o pensiune ca nu aveau locuri acolo , si ii administram tratamentul , dormea nu mai manca, nu mai vroia sa auda sa faca nimic , intrase in metastaza . M-a strigat o singura data m-a luat de gat si am stat asa cu ea cred ca 30 de min . Eu tot aveam impresia ca daca ii administrez acel tratament se va face bine si vom pleca acasa , dar nu era asa . A fost greu si va fi toata viata pana o sa ajung la ea. Ne este foarte dor de ea si stim ca de sus de acolo ne da putere sa trecem peste greul acesta din inimile noastre . Eu am considerat ca trebuie sa va impartasesc aceste randuri cu Dumneavoastra care ne-ati fost alaturi din prima clipa de cand s-a intamplat cu Ingerasul nostru . Sigur este alaturi de voi toti si binenteles sa intalnit deja cu al nostru Rulotist, Virgil, pe care am avut ocazia sa il intalnesc. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace. Va multumesc inca odata din suflet ca ati fost alaturi de noi . Toata stima si tot respectul il avem fata de Dumneavoastra . Tania si Adrian va doresc multa, dar multa Sanatate . Traiti clipa, momentul si bucurati-va de viata ! Va doresc o zi minunata !
Offf...tare greu trebuie sa fie, am plans alaturi de voi. Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste asta.
Andreea este si va fi in sufletele noastre !
La intalnirea 1 mai + Paste Camping Venus Palace , Andreea va avea momentul ei "dedicat" din partea prietenilor rulotisti mari sau mici .
Voi detalia in cadrul forumului .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu mai pot spune nimic.Cuvintele sunt de prisos.
Nu sunt o persoana carecade prada sentimentelor ,foarte usor,dar sincer mi-au dat lacrimile cand am citit postarea doamnei Liopa ,dar mai ales desenul pus de domnul Curelea.Ca parinte este deosebit de greu sa treci prin cea trecut familia Liopa .
Dumnezeu are grija de Andreea,in corul copiilor nevinovati.
Dumnezeu sa ierte acest mic ingeras !
Chiar arata bine si pe mine ma emotionat . Da o sa vina si alte tablouri facute de mine ..... dar e surpriza . Mai intai trebuie sa merg sa invat de la mari profesori . Da chiar imi place .