Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
fac parte dintr-o categorie de oameni destul de rara !
in ultimii 2 ani am vazut neputincios cum de langa pleaca pe rand:prieteni de 53 ani,36 ani,tata(72 ani),si alte inca 4 cazuri la varste mai decente
toti au avut acelasi diagnostic:cancer si au decedat in urma tratamentelor cu citostatice si radioterapie la care au fost supusi !!!!!
in prezent o colega a sotiei de 30 de ani are tumoare pe creier(face citostatice si radioterapie)
fetita altei colege ce are numai 4 ani are acelasi diagnostic
nu cred ca la varste asa fragede este vina a parintilor sau a fetitei,ci numai a DOCTORILOR !!!!
stiu ca scriind aceste randuri imi voi atrage numeroase critici
imi asum acest risc !
pt informarea d-voastra:celula canceroasa se hraneste cu proteina animala si zahar
de ce aceste lucruri nu au fost spuse parintilor ??????
NIMIC nu va umple golul lasat de pierderea unui copil in sufletul unui parinte !
Numai DUMNEZEU ,care nu este ceva, ci CINEVA, poate sa mangaie !
EL sa aiba mila de familia greu incercata!
ps: pt cei interesati CUM poate cancerul fii vindecat (in functie de faza cand a fost diagnosticat!!!) rog contact la :0722299447(cosmote) sau 0745682338
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul mult prea incercat si sa le dea parintilor multa putere.Asemenea vesti nu fac decat sa ne zguduie.....cu atat mai mult cu cat a fost un suflet nevinovat de copil
Condoleante familiei.
Cu durere in suflet scriu aceste randuri, am aflat ieri tragfica veste...i-am cunoscut acum doi ani la Seimeni...Dumnezeu Sa-i odihneasca...cuvintele sunt de prisos !
Nu am cuvinte sa-mi exprim compasiunea pentru familia greu incercata si pentru sufletul micului ingeras .Ca parinte inteleg durerea familiei si-o respect .Dumnezeu s-o ierte ,iar familiei ,Putere !