bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Doi cersetori, tigani romani in Italia, se intalnesc si se intreaba unul pe altul:
- Cati bani ai strans azi?
- 6 euro...
- 6 euro? Ce ai facut de ai strans doar 6 Euro?
- Am facut de toate - imbracat ponosit, saracacios, fata de milog, am si scris pe o placuta de carton ca am o nevasta si 4 copii de intretinut. Dar tu cat ai castigat?
- 6000 euro!
- Ce?!?!? Cum ai facut de ti-au dat asa de mult?
- Am pus langa mine o bucata de carton pe care scria: "Imi lipsesc 6 euro sa ma intorc in Romania!
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Niky si Lavinia Radu
Romania (circa 20 milioane de locuitori)
Parlamentul:
137 de senatori = un senator la 160.000 locuitori
332 de deputati = un deputat la 70.000 locuitori
469 parlamentari in total
SUA (circa 300 milioane de locuitori)
Parlamentul:
100 senatori = un senator la 3.000.000 locuitori
435 reprezentanti = un deputat la 560.000 locuitori
535 parlamentari - total
Daca SUA ar proceda ca Romania ar avea:
1.875 senatori
4.286 deputati
Daca Romania ar proceda ca SUA ar avea:
7 senatori
31 deputati Nu-i un calcul fain? Hi, hi, hi … :mrgreen:
a. în lume ești musafir;
b. la coafor, salon de tir;
c. Liviu Varciu, hai sictir.
8. Continuați versurile:”E noapte și e tarziu...”
a. și cu tine-aș vrea să fiu;
b. Viorel Lis zici că e viu;
c. unde-i tigrul din Sibiu.
9. Continuați versurile: ”De cine mi-e mie dor...”
a. de tine și simt că mor;
b. de-un divorț la coafor;
c. de-o entorsă la picior.
Dacă ai potrivit toate răspunsurile bine înseamnă că ești un manelist veritabil, dacă nu, mai încearcă!
Niky si Lavinia Radu
Vii de la serviciu. Sau de la magazinul din colt. Sau, pur si simplu, de la baie.
Nevasta-ta e intinsa pe pat si plange de se zguduie peretii.
Ramai perplex.
- Ce s-a intamplat?
Raspunde printre sughituri:
- Nu s-a intamplat nimic.
- Dar ce ai?
- N-am nimic.
- Atunci, de ce plangi?
- Nu plang.
Iata o situatie banala, din viata. Cum procedam?
In primul rand, nu se paraseste sub nici un motiv incaperea.
Daca te scapa la baie, rabzi.
Daca suna telefonul, il lasi sa sune.
Daca e cutremur, macar o sa ai si tu un motiv sa plangi.
Dar nu parasesti incaperea.
Daca o faci, o sa aiba extrem de des ocazia sa-ti aminteasca faptul ca ai lasat-o singura si ca nu ti-a pasat deloc de suferinta ei.
Nu-ti faci de lucru prin camera.
Stii ca n-o ajuti niciodata la curatenie. Ce, acuma te-a apucat harnicia?
Nu bei, nu fumezi. Ar insemna ca te plictisesti si ca abia astepti sa termine cu bocitul. N-o respecti deloc.
Nici sa nu te gandesti sa deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clara dovada a nesimtirii tale sa-i intorci spatele si sa citesti.
Nu deschizi televizorul. Daca ai sansa sa fie deja deschis, nu schimbi canalul. Te uiti discret, ca daca se prinde s-ar putea sa-l stinga.
Stai intins pe spate, cu privirea in tavan, ca un gandac. Nu te poti intoarce. N-ai voie sa adormi.
Dupa ce nevasta-ta/amica-ta a terminat cu bocitul si, in fine, se ridica, mai ramai cel putin zece minute in aceeasi pozitie.
Ai grija sa se vada pe fata ta ca suferi.
In urmatoarele ore, vorbesti doar daca trebuie. Si, oricum, cu voce scazuta.
Nu uita ca in casa aia s-a suferit recent.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com