Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ce solutii exista pt. a conecta un radio cu USB si un TV la 12V ?
Pt. radio m-am gandit la unul de masina, dar parca nu-mi mai vine sa trag cabluri pt. difuzoare prin rulota. Exista ceva mai compact la 12V ?
Exista TV-uri la 12V? Nu ma intereseaza sa prind cine stie ce; poate un TVR1 cu o antena de camera. M-am mai gandit si la un laptop (pe un UPS) cu un tv tunner.
Sau poti sa-ti iei 2 in 1 : mini tv si radio incorporat. http://mercador.ro/oferta/televizor-rad ... DhzUA.html
-avantaje ca merge si 220v si 12v, foarte mic si usor de carat, consum foarte mic( cca 1A)
-dezavantaj: are ecranul destul de mic, nu are telecomanda si este alb-negru
ps: eu am luat unul din targ cu 50 lei si sint ff multumit(pentru banii care i-am dat ).
Pe linga televizorul ce il am montat permanent in rulota ,ma folosesc si de acesta ,care este dvd,televizor si jocuri.Merge la 220v/12v,cu priza auto ,dar are si un acumulator propriu care ma serveste timp de 1si 1/2 ,timp necesar pentru vizionare unui film sau program tv ori ascultate de cd-uri.Televizorul are si antena proprie telescopica dar si mufa pt. cablu sau antena exterioara.Cu ea la mare se prind lejer trei ,patru programe .Il folosesc adesea in cort sau afara cu un cablu de la ricerverul din interiorul rulotei .Folosind-ul pe UPS sau cu acumulatorul sau (in timp ce se alimenteaza la 220 se incarca si acumulatorul)ma satisface indeajuns .Il am de cinci ani si sunt multumit .
Fişiere ataşate
13042009(011) (Copy).jpg (43.44 KiB) Vizualizat de 2114 ori
13042009(012) (Copy).jpg (50.78 KiB) Vizualizat de 2114 ori
13042009(013) (Copy).jpg (43.39 KiB) Vizualizat de 2114 ori
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ma bucur,sa il porti sanatos si sa te bucuri de el . :lol: Cred ca isi face treaba in cele mai bune conditii.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.