Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Zona este intr-adevar frumoasa dar acum doi ani drumurile erau... praf. Puteti sa ne dati ceva detalii despre starea actuala a drumurilor din zona ?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Tot cam in aceeasi stare este , cu ceva plombe in plus. Dupa ce se intra in judetul Harghita drumul e mai bun. Eu am copilarit in Palanca si am o casa acolo . Mergand des chiar nu mai acord de mult timp importanta starii proaste a drumului ca, :) m-am obisnuit ! Oricum zona e superba si virgina dpdv turistic , cel putin pana in Ghimes. De acolo spre Miercurea Ciuc au mai rasarit ceva pensiuni si campinguri , zona fiind cautata de turistii maghiari care vin sa vada ruinele cetatii Racokzi de pe fosta granita cu Imperiul Austro-Ungar. Tot in zona se afla si mormantul lui Emil Rebreanu , fratele lui Liviu Rebreanu si eroul principal din "Padurea Spanzuratilor" , Apostol Bologa.
De la Campingul Darmanesti aveti 35 de km pana acolo !
Dupa un sejur de o luna de zile in Camperland,a venit timpul sa merg acasa .Pe data de 09.08 cu ocazia unui drum la Pitesti cu proprietarul campingului,Nicu Colpos,am facut si Transalpina incepind de la Novaci.Ne-am intors pe 10 dupa amiaza.Impresionat ,dar in '65 l-am batut cu tata cind nu era modernizat . Azi inainte de a incepe sa ploua ,am strins cortul la rulota fiind hotarit ca duminica 12 august sa plec spre Galati .Inainte de a va scrie au venit si Mihail Rusu, Florin Duret, Gabi Dragomir si Vali Panait. Le doresc sedere placuta. Nu mai plec dimineata ,mai amin pina spre dupa amiaza . Urmeaza foto cind ajung acasa . :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.