topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Aoleooo Vali , eu stiam ca in Portugalia sint cu 2 ore in urma, dar acum vad ca diferenta de fus orar e de o zi si doua ore..credeam ca-i simbata si chiar sint la o bere.. :)
Producatori de bere n-am auzit, poate ca daca aflati dati PM uri la toata lumea.. Ar fi o varianta, la Miercurea Ciuc, poate cu mici transformari rezulta bere " Perla Ciuc "
Stiu eu o metoda sigura
Se iau doi litri de apa si se ingurgiteaza fortat ,dupa aceea 3 ligurite de drojdie de bere lipite pe cerul gurii ,hamei cat sa ti sub limba si umpli chilotii cu orzoiaca pana nu-l mai vezi pe ala mic :lol:
Faci rost de un aragaz de voiaj pe care te asezi cu chilotii plini de orzoaica la un metru de flacara ,astepti cateva ore in pozitia sezut cu ochii beliti pana simti 5 % in timpane
INTERZIS persoanelor cu hemoroizi ,pericol de explozie
Denumirea berii se poate numi asa : Ciuc Ciuc incún chilot si ma duc .
Intre timp, am gasit pe cineva care face bere, dar lucreaza mascat sub licenta portugheza...poate-l corupem sa intre-n gasca daca ar da bere en-gros :)
Rusu Mihail scrie:Aoleooo Vali , eu stiam ca in Portugalia sint cu 2 ore in urma, dar acum vad ca diferenta de fus orar e de o zi si doua ore..credeam ca-i simbata si chiar sint la o bere..
Mesajul a fost scris ieri ca sa fie de actualitate azi..... :mrgreen:
Lasand gluma la o parte, este interesant sa stim daca avem colegi care produc singuri bere....undeva am mai citit despre asta, da' nu mai stiu unde.
Ultima oară modificat 18 Mar 2012, 11:16 de către Panait Valentin, modificat 1 dată în total.
Cu inca doi prieteni am achizitionat un kit de producerea berii de la fabrica-de-bere.ro . Duminica sau luni ar trebui sa o trec in sticle si sa o las la maturat .! Va voi tine la curent !