Am si eu nevoie de ajutor intr-o despagubire RCA.

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
danbabanu
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Sep 1973

Re: Am si eu nevoie de ajutor intr-o despagubire RCA.

Mesaj de danbabanu »

Am reusit si am primit ceva pe rulota implicata in accident. Am avut norocul sa fie o vecina interesata de ea, doar ca sa o tina in curte (deocamdata) si sa primeasca musafiri in ea. Pentru mine ea fost foarte bine si asa, pentru ca nu stiu ce sanse aveam la FVPS si daca existau, nu stiu cand se concretizau. Asa ca am vandut-o asa cum era.
Din pacate incercarile mele de a-mi asigura noua rulota achizitionata nu au dat roade, asiguratorii nu vor sa se incurce cu astfel de asigurare. Ce am putea face in acest sens ?
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna seara
Asigurare rca ieftina gasiti la carpatica (va dau nr de telefon al agentului si spuneti ca sunteti de la club), pt o asigurare suplimentara
de data aceasta rulota este privita ca un bun, asigurarea la grupama singurul asigurator care mi a acceptat acest produs ,mi a facut
o rata de asigurare anuala de 60 euro pt o valoare de despagubire (mentionez inca o data ca bun ) de 2500 de euro, in contextul ca sunt mai multi
doritori rata se diminueaza. Trebuie sa vedem ce este mai bine pt noi:
tinem rulota in fata blocului si platim suplimentar sau gasim un spatiu de parcare si totodata unde sa mergem si la sfarfit de saptamana si platim chirie.
Sper sa nu fi fost off topic.
Onoare si Respect
Marian Serban
danbabanu
Membru forum
12

Mesaj de danbabanu »

Buna seara,
Pentru asigurare RCA este OK. Pentru Casco este mai problematic. La Grupama am vorbit si eu si din pacate raspunsul a fost negativ, desi le-am explicat sa sunt mai multi in situatia mea. Le-am spus deasemenea ca sunt dispus sa platesc o prima de despagubire mai mare.
Cand ma gandes la Casco, nu vreau sa fac asigurarea pentru ca nu am unde sa tin rulota (aici am sansa sa am curte la tara si un garaj), ci vreau sa ma feresc de situatii cum am intalnit si in care am fost implicat (cel care m-a lovit nu avea RCA)
Daca dvs aveti aveasta asigurare la rulota va rog sa ma sfatuiti unde o pot face si eu. O prima de 60 de euro/an nu este o valoare mare pentru o paguba de 2500 euro. Este problema ca rulota mea este din 1986 ?

Multumesc.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
asigurarea de la grupama este o asigurare a unui obiect (atunci cand rulota este stationata si este vandalizata sau furata etc.) ,asigurarea nu este valabila
atunci cand rulota este tractata,atunci itervine asigurarea auto a atovehicolului tragator daca vina este a rulotistului;dacatrag rulota cu mana si lovesc
un autovehicol sau o alta rulota atunci intervine asigurarea rulotei;stiu o sa vi sa para o prostie ceea ce v-am spus dar asta este legislatia la noi.
Onoare si Respect
Marian Serban
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

danbabanu scrie:Am reusit si am primit ceva pe rulota implicata in accident. Am avut norocul sa fie o vecina interesata de ea, doar ca sa o tina in curte (deocamdata) si sa primeasca musafiri in ea. Pentru mine ea fost foarte bine si asa, pentru ca nu stiu ce sanse aveam la FVPS si daca existau, nu stiu cand se concretizau. Asa ca am vandut-o asa cum era.
Din pacate incercarile mele de a-mi asigura noua rulota achizitionata nu au dat roade, asiguratorii nu vor sa se incurce cu astfel de asigurare. Ce am putea face in acest sens ?
Ai spus mai sus ca ai depus documentatia la FVPS . Ai facut constatarea?
Din postul asta inteleg ca ai renuntat si asta nu e bine .
nickul meu este kosfunny
danbabanu
Membru forum
12

Mesaj de danbabanu »

costipopovici scrie:Ai spus mai sus ca ai depus documentatia la FVPS . Ai facut constatarea?
Din postul asta inteleg ca ai renuntat si asta nu e bine .
Am primit vineri un raspuns de la ei dar voi renunta la dosar. Abia acum mi-au cerut sa trimit actele originale, probabil ca sa inceapa demersurile pentru constatare. Avand in vedere insa ca am vandut rulota in faza in care se afla , voi fi nevoit sa renunt la acest dosar, din mai multe motive : nu ced ca as fi obtinut banii pe care i-am primit prin vanzarea ei in stadiul in care este rulota, apoi drumurile si timpul alocat acestui dosar si nu in ultimul rand persoana care era implicata in acest dosar (in toata povestea aceasta in care am fost implicat consider ca cea mai mare vinovatie o au cei de la permise si lipsa unei legislatii in acest sens, pentru ca nu este putin posibil sa conduci pe drumurile publice la 84 de ani).
Cred ca poate altii cu probleme pot beneficia de aceste fonduri mai mult decat mine (cel putin acum).
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Daca ai poze cu rulota avariata te sfatuiesc sa deschizi dosarul.
nickul meu este kosfunny
danbabanu
Membru forum
12

Mesaj de danbabanu »

Multumesc, dar am renuntat la dosar. Asa cum am spus si in postarea anterioara, las pe altii care poate au nevoie mai mare decat mine sa beneficieze de aceste fonduri. Eu am avut noroc. Rulota avariata s-a transformat intr-un barulet la margine de drum...
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Are balta peste, acum vreo 2 ani aveau disponibil vreo 18 milioane de euro. Pana acum fondul a crescut simtitor. Foarte putini pagubiti apeleaza la fond, cei mai multi in necunostinta de cauza. De exemplu, FVPS te poate despagubi si daca ai gasit masina avariata in parcare .
nickul meu este kosfunny
danbabanu
Membru forum
12

Mesaj de danbabanu »

Asta este bine de stiut pentru cei care au nevoie su nu stiu de acest fond, cum nici eu nu am stiut de existenta lui.
Daca eu am instrainat (cu acte) rulota avariata nu mai pot face nimic in acest sens.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

costipopovici scrie:Are balta peste, acum vreo 2 ani aveau disponibil vreo 18 milioane de euro. Pana acum fondul a crescut simtitor. Foarte putini pagubiti apeleaza la fond, cei mai multi in necunostinta de cauza. De exemplu, FVPS te poate despagubi si daca ai gasit masina avariata in parcare .
Se pare ca la posibilitatea de a despagubi masina avariata in parcare de autor necunoscut s-a renuntat. Scuze pt dezinformare , nu imi actualizasem datele !
nickul meu este kosfunny
Scrie răspuns