Deschid acest topic deoarece nu vreau sa incarc forumul cu foarte multe topicuri ....iar cum noi nu prea am stat nici un weechend acasa si am raspuns prezent la toate invitatiile prietenilor am sa pun cateva poze si linkuri cu iesirile noastre;
La mare la Corbu intr-o locatie particulara ...suntem in discutie pt un parteneriat Clubrv cu acesta locatie ....locatia beneficiaza de toate facilitatile unui camping si se afla la 50 metri de apa si la 10 de nisip la super pret ....din curte se coboara direct pe plaja ...momentan nu este deschis pt public, dar se poate merge organizat....o alta varianta buna este ca se poate lasa rulota in siguranta acolo si se merge cand se doreste (pt detalii sunati-ma pe tel din semnatura )
Cunosc locatia de la Corbu .... acces usor , conditii minime dar bune si se promit multe inbunatatiri ....ce mai chiar cred ca este cea mai buna alegere de pe litoralul Romanesc ! V -am salutat cand ati trecut pe la pod la Giurgeni :D !
Sa auzim de bine !!!
Ahaaa deci tu ai fost :D ... data viitoare opresc pe dreapta dar atunci nu am putut :!:
Am petrecut minunat ...am fost 4 autorulote , 6 rulote si 2 corturi ...si daca va spun ca nu am stabilit nimic dinainte nu credeti ....pur si simplu ne-am auzit pe tefefon si am zis intr-o doara ,,hai la mare,, si uite asa sa marit gasca imediat ...si doar ne-am intors din aceasi locatie cu o saptamana in urma :D ...si ne mai ducem cu siguranta pana la sfarsitul sezonului !!
In prima sapatamana am fost decat 6 echipaje ....iar in a doua sau dublat ....o sa incercam sa facem una si organizata !!!!!!