1 Mai Iepuresti 2012

Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: 1 Mai Iepuresti 2012

Mesaj de Catalin Gigi »

Nu au sens cuvintele ....nu am cum sa descriu linistea zilelor petrecute la Iepuresti...

Dimineata ma sculam cu susurul apei si ciripitul pasarelelor....cu siguranta acestea o sa apara in filmuletul in lucru al lui Mihai .!!

Salut initiativa lui Dan Babanul de a aduce balonul buclucas cu care a bucurat copii...care au fost intr-un numar foarte mare.!!

Cu ajutorul lui Mircea si Liviu am facut si traditionala ciorba de perisoare cu toate ca ne-ar fi placut ca in tigaie sa bata cu lingura si sa o anunte initiatorul proiectului Sandu Toma ...daca ciorbica a placut sau nu asteptam ,,like-uri,, :mrgreen: )))))))))))...

Cu Mircea Strambeanu am invartit vro 2oo buc clatite de care nu stiu daca sau lins pe degete toti adultii daaaar cu siguranta toti copii da...

Am cunoscut foarte multi colegi noi pe care astept sa-i revad si la urmatoarea iesire !!!

Am savurat cu deosebita placere partidele de bancuri si povesti spuse seara la focul de tabara ...foc ce a fost prezent in fiecare seara ...imi pare nespus de rau ca ,,bateriile,, mele nu tin intodeauna cat partidele de bancuri iar eu plec primul la culcare ...dar nu o fac intentionat....clar nu sunt pe gel si incerc sa le protejez )))))))))..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Am gasit acest mesaj la salvate ...nu am putut sa-l sterg ...:)))))))
Asa si ?? si daca a trecut atata timp ce ?? :)))))))))))
Scrie răspuns