Avantajele locatiei sunt multe,atat din pdv al asezarii,aceasta fiind linistita si ferita de manelisti,mizerie si alte alea cat si al unor potentiale excursii de o zi. Se poate pleca la bai,15km. La Cerna Sat,lacul de la izvoarele Cernei,35-40 km.Loc de campare cat cuprinde! Dupa calculele mele incap peste 20 de rulote si campere.Ca si conditii...mai slabut,deoarece azi,cand suntem in Comunitatea Europeana....acolo nu e curent!!!M-am descurcat f bine cu generatorul,pe care l-am pus la o distanta cosiderabila si aproape ca nu l-am auzit. In schimb e apa de izvor si toaleta...ca la tara! :D Lapte si branza proaspete de la propietar!Chiar si oua! Intrarea si camparea se face numai cu acordul propietarului,acesta avand deja ochiul format pe manelisti,betivi si alte categorii irascibile! :D Pozele vor fi concludente,zic eu.
Asadar imagini!
De pe drumul exceptional de frumos,pe Godeanu,pe care marea majoritate il stiti!

Locul...faptei!

Pescuieli...la liber!

...si prajit!!!

Vedere generala.

De dupa gard!!!

Cam asta e! Am vorbit cu propietarul si daca ne hotaram sa mergem,avem exclusivitate.Numai noi in toata poiana aia.Ar fi super!