Herculane-Coada lacului.

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

Herculane-Coada lacului.

Mesaj de parpaneata »

OK! Am facut ceva prospectari ptr eventuale intalniri comune. In coada lacului,acolo unde raul Cerna se varsa in lac,sunt niste poienite,propietati private,unde am mai campat acum cativa ani dar cu cortul.Nu stiam daca pe drumul,stramt si fara asfalt,de acces se poate intra cu rulota fara sa o zgarii pe margini sau sa o agati pe dedesubt.Ei bine se poate fara probleme! Drumul asta de acces are vreo 30-40 de metri.
Avantajele locatiei sunt multe,atat din pdv al asezarii,aceasta fiind linistita si ferita de manelisti,mizerie si alte alea cat si al unor potentiale excursii de o zi. Se poate pleca la bai,15km. La Cerna Sat,lacul de la izvoarele Cernei,35-40 km.Loc de campare cat cuprinde! Dupa calculele mele incap peste 20 de rulote si campere.Ca si conditii...mai slabut,deoarece azi,cand suntem in Comunitatea Europeana....acolo nu e curent!!!M-am descurcat f bine cu generatorul,pe care l-am pus la o distanta cosiderabila si aproape ca nu l-am auzit. In schimb e apa de izvor si toaleta...ca la tara! :D Lapte si branza proaspete de la propietar!Chiar si oua! Intrarea si camparea se face numai cu acordul propietarului,acesta avand deja ochiul format pe manelisti,betivi si alte categorii irascibile! :D Pozele vor fi concludente,zic eu.
Asadar imagini!
De pe drumul exceptional de frumos,pe Godeanu,pe care marea majoritate il stiti!
Imagine
Imagine
Locul...faptei!
Imagine
Imagine
Pescuieli...la liber!
Imagine
...si prajit!!!
Imagine
Vedere generala.
Imagine
De dupa gard!!!
Imagine
Cam asta e! Am vorbit cu propietarul si daca ne hotaram sa mergem,avem exclusivitate.Numai noi in toata poiana aia.Ar fi super!
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

FFFFF misto, imi place tare, daca zici ca e si drumul bun chiar mi se pare ok. Cati km sunt de la Buc pana acolo??
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Super Fain!!! Sergiu, daca ne poti da ceva detalii-n plus.... :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mircea.De la Buc. pana la Tg-Jiu 245 km pe Rm.Valcea si apoi inca vreo 75 pana la locatie.Sau pe varianta facuta de baieti la Revelion.
Lorand,cam ce detalii? Drumul cel mai scurt de la tine la Tg-Jiu si de acolo peste Godeanu,asta e un munte,unde se si urca dar se si coboara cam in egala masura se ajunge la locatie.Drumul e bun si se poate face fara graba,privelistea fiind de vis! Cine nu vrea peste munte,exista variantele cu acces dinspre Dr Tr Severin sau dinspre Caransebes,ambele cu trecere prin Baile Herculane si continuarea drumului spre Tg-Jiu.Ambele trasee sunt cu gropi,atat de la Severin pana la intersectia spre Herculane cat si de la Caransebes.Asta peste munte e superb si e facut de mine cam odata pe luna.Daca ne adunam facem si excursiile alea.Singur nu prea imi vine si stau mai mult la pescuit! :D Normal ca si in excursii iau unditele,ceeace va sfatuiesc pe toti! Avem locuri de pastravi!!! :D :D :D
Mai intrebati-ma si va raspund cu cea mai mare placere!
Am uitat sa va zic de plimbarile cu barca? Da,am uitat! :D :D :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pentru cei ce vor fi saptamana viitoare la Herculane in coada lacului! Intrebati si campati la 'nea Stefan"! Acolo e poiana aia mare!
Incerc sa fiu cu voi. Gorjul si Doljul fiti pe faza!!! :D
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Herculane-Coada lacului.

Mesaj de Catalin Gigi »

Locuri frumoase ce le-am trecut la ,,De vizitat,, :mrgreen: ...

Apa, munte , verdeata , liniste ...e tot ce imi doresc ...speram sa ajungem si noi in aceasta locatie !!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Exact acum 5 ani, am fost acolo cu Parpa, Dani Corega si Eugen Petrescu pe care il intalnisem cu o zi inainte la Ponoarele (Podul lui Dumnezeu). Am mai primit si vizita lui Viorel Popescu, campat la Dumbrava, cativa km. mai sus.
Au fost zile de neuitat, cu ploaie, pescuit, ATV-uri impotmolite, iepure la ceaun, corturi daramate de ploaie si alte peripetii :D

viewtopic.php?f=18&t=878&start=15
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Vremuri frumoase ....intruniri reusite !!

Imi este dor de o intrunire mareeee :mrgreen: ... cred ca ma apuc sa coc ceva 😉 !!!
Claudiu Tigae
Membru forum
12
Oras: Craiova
Data nasterii: 10 Iul 1978

Mesaj de Claudiu Tigae »

Pacat ca nu se mai poate campa acolo. Mai nou .... "zona inundabila"
Opel Meriva - Kip K-430T
Scrie răspuns