Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
M-am gandit ca ar fi bine,mai ales ca ne-am mai inmultit,sa scriem despre locurile de vizitat din judetul in care ne ducem fiecare viata!Sa explicam cat mai multe despre locurile asstea de vizitat. Acces,campare,apa,curent,etc. Incep cu Tg-Jiu. De vizitat: Complexul C Brancusi.Masa Tacerii,Aleea Scaunelor,Poarta Sarutului,Coloana Infinita. Casa memoriala Ecaterina Teodoroiu. Campare:Complex Dragutesti.Restaurant,parcare f mare,piscina,disco in aer liber vara deci zgomot! :D Continui cu Valea Sohodolului.Situata pe ruta Tg-Jiu - Tismana-Baia de Arama.La aproximativ 25 km de Tg-Jiu.Loc de vizitat.Nu recomand campare.Va amintiti de filmele alea cu ...aurul,petrolul si ardelenii? Ei bine,peisajele alea superbe au fost filmate acolo! Tismana.De vizitat Manastirea si imprejurimile ei,pastravaria si...cam atat.Se poate campa langa Manastire.Apa da,curent nu. Valea Mare.Situata pe aceeasi ruta de mai sus,la aproximativ 65 km de Tg-Jiu,prin Pades.In acest Pades este Campia Libertatii,locul de unde,se spune ca ar fi plecat Pandurul Tudor Vladimirescu cu gashca lui de panduri. Hobita.Locul nasterii celui mai mare sculptor roman si nu numai.Constantin Brancusi.De vizitat tabara de vara si de sculptura C. Brancusi,langa care se poate si campa.Apa da,curent nu. Lacul Vaja.Loc in care nu am mai fost de cativa ani buni dar,am auzit ca au imbunatatit si drumul si conditiile din zona! Promit amanunte. Ultimile doua locatii se pot vizita impreuna.In comuna Pestisani se face Hobita la stanga si Lacul Vaja la dreapta.La Vaja...zona superba...cam ca la Valea Mare.Pastravi si alte natii de pesti! :D Cam atat pe traseul Tg-Jiu - Tismana Baia de Arama. Acum pe traseul Tg-Jiu-Rm. Valcea. Cea mai vizitata este statiunea montana Ranca.Aproximativ 50 km din Tg-Jiu,prin Novaci.Zona superba,deschidere mare,drum excelent vara.Campare,pe langa vile.Apa si curent tot de acolo. Tot pe acelasi traseu,Baia de Fier.De vizitat Pestera Muierii si imprejurimile.Loc superb si linistit.Camparea langa pestera cu apa si posibilitati curent de la casute. Tot pe acelasi traseu spre Rm. Valcea avem Polovragi.Cheile Oltetului cu zone superbe,Manastirea Polovragi,pestera Polovragi.Recomand camparea in spatele Manastirii langa cabanele vanatorilor.Apa si curent. Acum,pe traseul Tg-jiu - Petrosani. Lainici.Manastirea Lainici.Campare la Complexul Lainici.Curent,apa. In drum spre Lainici,dinspre Tg-Jiu recomand ptr mancare Complexul Visina.Foarte bun si ieftin. Inspre Craiova sau Dr.Tr.Severin...nu prea sunt locatii.Daca am uitat ceva...revin!
Ultima oară modificat 07 Mai 2007, 15:02 de către parpaneata, modificat 1 dată în total.
Ieri,am facut o vizita rapida pe Valea Sohodolului,ptr a verifica starea drumului si a accesului cu rulota. NU SE POATE!!! E chinuiala mare! Drumul,asfaltat de altfel ,e pe o singura banda si....daca te mai intalnesti cu o masina mica,mai treci,dupa 100 de manevre,dar....daca vine un camion ceva...e belea!!! Se poate vizita doar cu masina. La "locul de campare" nu mai e nimic in functiune!!! Cabane inchise cu diferite forme si branduri de lacate!!! Singurul avantaj ar fi aerul conditionat natural!!! In Tg-Jiu erau in jur de 30 de grade iar acolo vreo 20!!!
Am nevoie de o informatie.
Sti cumva daca este drum intre Cimpu lui Neag - Campusel - Cerna sat ?
Route66 imi da o varianta de la Campusel la Cerna Sat dar pe harti nu gasesc nimic.
E proiect! Lipsesc vreo 4-6 km dinspre Campul lui Neag. Se poate trece numai cu ATV sau motor. Nu merge nici 4x4! De nici un fel!!! In Cerna Sat se ajunge NUMAI dinspre Baile Herculane sau Baia de Arama. La Izvoarele Cernei NUMAI prin Pades-Valea Mare!!! Deci...mare atentie!!! Drumul spre Cerna Sat s-a sticat mai rau decat era anul trecut!!! Oricum frumusetea locurilor ramane!
Insemna ca va trebui sa ma intorc prin Petrosani - Baia de Arama
In 2000 cand am fost la Campul lui Neag, drumul spre Campusel era in lucru. Eu am trecut atunci cu skoda si am ajuns la Campusel unde am gasit o autorulota din Olanda. Deci pana acolo la Campusel se ajunge insa de acolo mai departe inseamna ca nu este drum.
Ce am gasit acum pe net:
http://www.eco-romania.ro/cuprins/parc/index.php?id=7 Ei spun ca se poate ajunge, probabil cu piciorul.
Vara aceasta la inceputul lui August vreau sa merg la Obarsia Lotrului - Cheile Butii - Cheile Corcoaia -Trei Ape si inapoi acasa. Cca. 1000km in 14 zile. Daca drumul de la Campusel la Cerna Sat era practicabil as fi castigat 70 km.
Si inca o intrebare, cum merg dinspre Herculane ca sa ajung la Trei Ape pe unde este mai bine sa o iau?
Viorele,chiar daca ajungeai la Izvoare si de acolo la Cerna Sat nu faceai mare smecherie ptr ca e drum forestier si mergi cu viteza I-a sau maxim a II-a.Iar drumul de la Izvoare la Cerna Sat e rupt pe 200 de m si se trece numai cu piciorul!!! :)
Acum,daca vrei la Trei Ape de langa Semenic,eu am fost pe traseul Tr Severin-Caransebes-Resita-Trei Ape. Drumul e rau ptr rulota dar cu camperul tau te descurci.Vinerea trecuta am trecut cu rulota,inspre Baile Herculane,pe ruta Severin-Orsova-Baile H. La Toplet se lucra la greu la asfalt si e drum de tara,adica pamant batatorit pe o portiune de vreo 5-6 km cu intreruperi. Portiuni semaforizate...deci,greu si cu nervi! Pana la perioada aleasa de tine mai e destul timp si s-ar putea sa ai parte de un drum super!De la Caransebes la Resita e beton! De la Resita la Trei Ape e...asa si asa.Daca vrei liniste e bine la Trei Ape! La Garana e mai frumos dar mai aglomerat. Lacurile corespund.Poti ajunge de la prima la a doua locatie cu barca! E mai scurt! :D
Eu vazusem un drum de la Slatina Timis prin Brebu Nou si Trei Ape. Ar fi fost cel mai scurt de la Herculane.
Si de la Trei ape la semenic se poate ajunge cu masina?
Pe traseul de care ti-am spus poti sa mai imi recomanzi ceva?
Ar fi mai scurt ala prin Brebu dar sunt gropi cat casa!!! Asa am fost informat anul trecut. Se poate ajunge la Semenic,fiind in drumul tau. Daca vii dinspre Resita ai undeva intr-o intersectie,Semenic stanga...Trei Ape inainte. :) Alte obiective...nu mai stiu. :)