CAMPING PALACE din VENUS

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: LITORAL 2012 - CAMPING PALACE din VENUS

Mesaj de Popescu Niculae »

Gabi stai linistit ca are cont de mult dar nu ii place sa faca conversatie in scris , a vrut de multe ori sa scrie cind anumite persoane au scris rautati despre acest camping dar s-a abtinut .
Emai bine sa musamalizam decit sa provocam cum vor si o fac destui .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Nu intentionez nici eu nici ceilalti care isi spun parerile, sa strice relatii ce cei din administrarea campingului. Tinand cont de parerea care mi-am facut-o la PRIMA mea iesire intr-un camping dupa 20 de ani (decand mergeam cu parintii) am recomandat acest camping celor care m-au sunat si m-au intrebat despre el.
Am considerat ca raportul pret calitate este cel mai bun de pe litoralul nostru, chiar daca am nimerit in cea mai nefasta perioada(minunata parada a haosului) pentru mine care am cautat intodeauna linistea si posibilitatea de a ma odihni.
Cu siguranta voi reveni in acest camping, si voi incerca sa ajung la receptie cand este si patronul firmei acolo pentru a negocia pretul in cazul in care vom fi 4-5 rulote si vom sta cel putin 10 nopti.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Foarte frumos si foarte diplomat d-le Apreuteseil. De fapt asta era si ideea. Peregrinarea prin diverse campinguri a colegilor nostri sa se soldeze cu pareri asupra locatiei si chiar notificari (de la 1 la 10 privind dotari, stare ambianta, calitate pret/servicii etc.). Acest lucru ne va ajuta ca la sfarsitul anului sa putem prezenta in revista asociatiei cel mai bun camping. Sunt sigura ca aceasta notificare a campingurilor va duce la imbunatatirea calitatii serviciilor in toate unitatile de acest fel.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

ideea este urmatoarea: daca patronul de la camping citeste acest topic este foarte bine, pentru ca poate face o sinteza a lucrurilor bune, dar si a celor ca nu il avantajeaza, iar daca poate corecta acele neajunsuri fara cheltuieli din partea dansului, ca sa se reflecte in pretul de cazare este si mai bine si pentru noi dar si pentru dumnealui.
In continuare sunt de parere ca o parte din acele lucruri care pe mine personal m-au deranjat, pot fi corectate cu putina implicare din partea angajatilor dumnealui.
Chestia cu programul este ok, doar ca masina o repara pe la ora 6 dimineata(lucru care l-am acceptat si nu le-am atras atentia pt ca am banuit ca urmau sa plece la drum, dar nu a fost asa, au parcat masina si au plecat pe la 9 la plaja)
Iar "cumătria" de la corturile din spatele vilelor era pe la 12 - 1 noaptea, iar patronul firmei nu are nimeni pretentia sa stea 24 din 24 in camping sa disciplineze toti necioplitii, ca sa le spun mai frumos.

Cum am mai spus, voi reveni in camping Palace din Venus, dar voi cauta perioadele fara evenimente de genul "Liberty Parade".

Trei lucruri pot spune ca sunt hotaratoare pentru mine in alegerea unui camping;'
1. Liniste in perioadele de odihna;
2. Umbra si copaci cat mai multi;
3. Curatenia la wc-uri si dusuri;

Restul sunt plusuri, care fac ca vacanta sa fie una perfecta din toate punctele de vedere.

Sa ne vedem sanatosi.
Concedii placute tuturor
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Am fost in acest camping la inceputul lunii iulie, curat, liniste, umbra. Pana anul acesta eram un client fidel al campingului GPM, care din pacate a marit pretul. Noi am fost foarte multumiti si sigur vom reveni... Vrem 5 stele sa platim pentru 5 stele .. Sa-mi zica cineva care a reusit sa negocieze pretul la GPM!
D-nul Laurentiu cu noi a fost mai mult decat ok si sa nu mai zic de plajă, cu o apa limpede , fara scoici, umbrele mari, nisip curat...
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Vad ca trebuie dat explicatii . Simplu ca buna ziua CAMPING PALACE din Venus nu a fost nu este si nici nu va fi o oaza a linistii. Ca sa citeasca tot romanu si sa inteleaga cum sta treaba . Cine vrea liniste deplina la mare trebuie sa caute o locatie mai retrasa darrrrrrrrrrrrrrrrr care va dubla costul de campare . Si acum toata lumea are de ales vrem un camping cu putina atmosfera cu prieteni care sa socializezi sa asculti o muzica sa bei un suc o bere mergi la Venus , Aici vei gasi umbra din belsug si numai si numai oameni MINUNATI, chiar daca sunt modoveni , teleormaneni , bucuresteni aici nu se tine cont de asta aici toata lumea este un intreg cu bune si rele . Va pot spune ca s-a ascultat muzica s-a vazut un meci si cu mici dar foarte mici excepti s-au facut si citeva serate pina spre dimineata , si asta findca toata lumea este de acord ca asa trebuie petrecut un concediu la mare . Referitor la cele citeva neajunsuri ale acestui camping anunt pe cei mai noi ca se cunosc si s-au scris de N ori si vreau sa spun ca usor usor s-au mai remediat . Inca un amanunt vad ca nu s-a inteles intru totul cea ce am dorit sa va explic , CAMPING PALACE din Venus nu are nici un fel de contract cu CLUB RV . Toate reducerile sau concesile facute catre mebri acestui club se fac din stima si respectul pe care dl Laurentiu il are fata de vechi rulotisti care de multi ani consecutiv ii calca pragul .
De aceea am venit cu rugamintea sa nu se mai infecteze acest topic neajunsurile se cunosc de asemenea se cunosc si parerile buna a celor care vin de peste 5-6 ani poate de 2-3 ori pe an in acest camping .Deoarece am calcat mai multe campinguri de pe litoral si am vazut si partile bune si partile mai putin bune SUSTIN SUS SI TARE CAMPING PALACE DIN VENUS ESTE NR 1, RAPORTAT LA CALITATE PRET de pe intreg litoralul romanesc.Multumesc pe acesta cale dl Laurentiu care de fiecare data cind am fost oaspetele dumnealui ne-a trata cu mult mult respect si foarte mare atentie.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Popescu Niculae scrie:...... foarte mici excepti s-au facut si citeva serate pina spre dimineata , si asta findca toata lumea este de acord ca asa trebuie petrecut un concediu la mare ....
D-ul Popescu eu nu mai inteleg nimic.
Intr-o postare de mai sus dumneavoastra afirmati urmatoarele:
"Va aduc la cunostiinta …. ORELE DE ODIHNA sunt clare intre ora 13-17 si ora 21 seara - 8 dimineata . In celelate ore se pot desfasura si alte activitati mai zgomotoase."
Acum faceti si nunta intre orele clare de odihna ? Pai ori e alba ori e neagra, sa stie toata lumea. Referitor la afirmatia dumneavoastra eu nu sunt de acord ca asa trebuie petrecut un concediu la mare. Daca vreau o noapte alba ma duc intr-un club, nu trebuie sa stea toata lumea treaza din camping fiindca eu si cu prietenii am chef de o bere galagioasa pana dimineata. La urma urmei o e chestie de bun simt, ce nu-ti place tie nu fa altuia!
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Va rog sa nu dati nasteri la polemici inutile.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13

Si in acest caz cred ca sunteti de acord cu mine ca angajatii pot trage cate o tura prin camping si pot atentiona respectivele persoane mai "galagioase" sa se conformeze regulilor campingului. Nu cred ca va ajunge in acea categorie, deoarece mai multe persoane mi-au confirmat faptul ca in general, repet in general, e liniste. Dar chiar daca sunt unii care dupa ce sunt atentionati sa pastreze linistea, cred ca poate fi chemata o firma de paza si ordine si scosi afara din camping fara nici un fel de despagubire. Lucru de care pot fi avertizati toti cei care intra in acest camping.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Camping Palace a avut contract de colaborare cu CLUBRV-RO.
Ne propunem organizarea unei intalniri mai ample la sfarsitul sezonului, ocazie cu care se va incerca reinoirea contractului de colaborare, pe alte considerente.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Cand se va discuta problema colaborarii vor fi atinse si aspecte privind linistea, curatenia, etc.-aspecte ce privesc campingul dar si comportamentul turistilor veniti prin asociatia noastra.
De ceilalti turisti si comportamentul lor discutia se poate purta mult si bine, totul inchizandu-se la educatie.
Singura atitudine este de evacuare a celor care nu respecta programul de camping.
Nu exista scuza distractiei cu orice pret in defavoarea celorlalti.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Anul trecut am stat in acest camping 12 nopti, pe la sfarsitul lui august. A fost liniste, e adevarat ca nu mai erau asa multe rulote (sau poate am avut norocul sa nu fie acel DJ in camping la momentul respectiv), iar D-l Laurentiu a fost foarte receptiv cand i-am sugerat ca n-ar strica un bec la spalatorul de vase.
A doua zi a fost instalat becul.
Referitor la programul de liniste, sunt intru totul de acord ca cine vrea distractie si nopti albe sa mearga in cluburi, sau sa-si puna casti in urechi si sa asculte muzica la maxim pana li se sparg timpanele :mrgreen: .
Camper Hymer Exsis-t 588
Încuiat