Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu am spus ca aici avem toate cele trei variante de pescuit: Dunare, lac natural, helesteu. ?Zn fiecare zi câte o varianta. Cred ca septembrie este perioada buna, chiar spre sfârsit, poate se termina cu caldurile sufocante.
Cu neveste (parerea mea!) :lol: :lol:
Cu rulotele! Neaparat!
Asteptam înscrieri, apoi facem planul.
S-auzim de bine!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
petrescu eugen scrie:Eu am spus ca aici avem toate cele trei variante de pescuit: Dunare, lac natural, helesteu. ?Zn fiecare zi câte o varianta. Cred ca septembrie este perioada buna, chiar spre sfârsit, poate se termina cu caldurile sufocante. Cu neveste (parerea mea!) :lol: :lol: Cu rulotele! Neaparat! Asteptam înscrieri, apoi facem planul. S-auzim de bine!
As merge si eu si propun o intrecere intre echipajele rulotelor.Cantitatea sa fie per echipaj de rulota cel mai mare peste
sa fie nominal.Dar trebuie sa stim din timp unde se va face concursulsi camparea si ce costuri implica.
Propuneti zona
Deci....e clar...mergem cu nevestele!!! :D :D :D Hai sa vedem cam in ce data ca sa am timp de antrenamente cu echipa!!! :D :D :D Si inca ceva! Eugen,sa ne spui,te rog,cam ce putem prinde acolo? Ca sa stim ce monturi si fire pregatim.
Este tot pestele comun. ?Zn helesteu: crap, stiuca, biban, caras. ?Zn balta naturala tot neamul salbatic: crap, stiuca, salau, biban, caras, etc.. La Dunare stii Sergiule ca are si pestele sezonul lui. Acum de exemplu aud chibitii ca prind somn la coropisnita. Vom mai discuta despre asta aproape de soroc!
Fir întins, ... fara vânt!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
petrescu eugen scrie:Eu am spus ca aici avem toate cele trei variante de pescuit: Dunare, lac natural, helesteu. ?Zn fiecare zi câte o varianta. Cred ca septembrie este perioada buna, chiar spre sfârsit, poate se termina cu caldurile sufocante. Cu neveste (parerea mea!) :lol: :lol: Cu rulotele! Neaparat! Asteptam înscrieri, apoi facem planul. S-auzim de bine!
eugen,ce facem?ar mai fi cam o luna si vad ca nu se inscrie nimeni.eu zic ca 2-3 tot ne adunam.propun sa ne intalnim in perioada 5-15 septembrie,pana incep copiii scoala.